Jong Professionals Verenigd (JPV)

Jong Professionals Verenigd (JPV) is in 2015 gestart als een samenwerking tussen YOUNG TVVL, NVDO, Jong Uneto-VNI, FMN, NVTG en Jong Bouwend Nederland. Deze verenigingen hebben zich met elkaar verenigd met als doel het versterken van de samenwerking tussen verschillende disciplines binnen de gebouwde omgeving. De focus ligt op jong professionals en de toekomst. De huidige samenstelling bestaat uit Jong Bouwend Nederland, Jong Techniek Nederland, NVDO Jongerenboard, Young NVTG en YOUNG TVVL.

Één keer per jaar organiseren zij het JPV Festival, dé ontmoetingsplek voor jong professionals die zich interesseren in alles wat te maken heeft met ‘de gebouwde omgeving’. Doe nieuwe kennis op en spar met collega jong professionals over ontwikkelingen binnen en buiten jouw vakgebied.

Terugblik JPV Festival 2018 - Resilient Environment

Op 5 april 2018 vond het 4e JPV Festival plaats bij de Metaal Kathedraal in Utrecht. Het thema van was Resilient Environment.

Snelle technologische ontwikkelingen zijn een gegeven maar hoe gaan we hiermee om en wat voor effect heeft het op onze planeet? Hoe zetten we technologie in om tot een veerkrachtige en weerbare leefomgeving te komen? Deze vragen werden beantwoord tijdens JPV Festival 2018.

Bekijk hier de Terugblik en het Programma

Terugblik JPV Festival 2015 - 2017

Bekijk hier de beeld en video impressies van JPV Festival 2015 - 2017 waar jaarlijks tussen de 100 en 200 jong professionals samenkwamen.  

2017: JPV Festival 'Beyond Smart Cities'
2016: Jong Professionals Event 'Building Futures'
2015: Jong Professionals Event