Jong Professionals Verenigd

Jong Professionals Verenigd (JPV) bestaat sinds 2015 en is een samenwerking tussen YOUNG TVVL, NVDO, Jong Uneto-VNI, FMN en Jong Bouwend Nederland. Samen stimuleren wij ontwikkeling, carrière en netwerk van jong professionals in een branche zonder grenzen. 

Één  keer per jaar organiseren wij het JPV Festival, dé ontmoetingsplek voor jong professionals die zich interesseren in alles wat te maken heeft met ‘de gebouwde omgeving’. Doe nieuwe kennis op en spar met collega jong professionals over ontwikkelingen binnen en buiten jouw vakgebied. Jij bepaalt zelf waar je aanschuift en wanneer je weer verder gaat.

In 2019 vieren wij het 5-jarig jubileum van het JPV Festival. Blijf op de hoogte van door deel te nemen aan de LinkedIn groep!

Terugblikken

Resilient Environment - JPV Festival 2018

De 4e editie van het JPV Festival vond plaats op donderdag 5 april 2018 in de Metaal Kathedraal, Utrecht.

Prikkelende visies, inspiratie, praktische inzichten, ontmoetingen met branchegenoten: dat is het JPV-festival ‘Resilient Environment’ samengevat. Tijdens de 4e editie, op 5 april, ontmoetten zo’n 150 jong professionals elkaar in de Metaal Kathedraal in Utrecht. Een creatieve plek, waar de aanwezigen ‘Freedom of the feet’ hadden: vrijheid om allerlei presentaties, deep dives en demonstraties te bezoeken. De focus lag op (radicale) innovatie, ketensamenwerking en big data in de gebouwde omgeving. Keynote spreker Jan Rotmans zette het publiek al snel op scherp: “Ik doe een klemmend beroep op jullie. Kom in actie. Het oude werkt niet meer.” 

Terugblik

Beyond Technology - JPV Festival 2017

Op 20 januari vond het JPV Festival met als thema Beyond Technology plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Lees meer in Terugblik JPV Festival 2017. Tijdens JPV Festival 2017 konden bezoekers deelnemen aan de race-wedstrijd ‘Race de snelste tijd naar de E-drive Experience 2.0’. 

De winnaars hebben gratis toegangskaarten voor de E-drive Experience 2.0 op 18 mei 2017 gewonnen.

  1. Simon Nieman racete de snelste tijd met 01.53.647 seconden.
  2. Martin van der Sluis ontvangt de 2e prijs met 02.01.086 seconden.