Kennispartners van TVVL

De Kennispartners van TVVL

Kennispartners van TVVL zien zelf niet alleen het belang in van het delen van kennis, maar pakken daarin ook een vooruitstrevende, actieve en richtinggevende rol. Zij zijn professionals en ervaringsdeskundigen die graag hun expertise met de branche willen delen. Onze kennispartners begrijpen dat door kennisontwikkeling en kennisdeling technologische ontwikkelingen worden aangejaagd en het vakgebied zich blijft ontwikkelen. Daarnaast tonen zij een uitstekende werkgever te zijn door kennisontwikkeling en verspreiding bij hun werknemers te stimuleren. 

Samen met onze kennispartners zijn wij online en offline verbonden. Dankzij deze grenzeloze connectie kunnen we ons gezamenlijk verdiepen in relevante onderwerpen voor de toekomst. Van duurzame energie alternatieven zoals warmtepompen tot moderne data-analyses voor HVAC-installaties.

Onze ambitie voor de toekomst is groot. Substantieel bijdragen aan de duurzame leefomgeving van overmorgen is wat we willen. Daarin staan we altijd open voor gedreven kennispartners die een bijdrage willen leveren aan de promotie en professionalisering van ons vakgebied.

Zijn jullie actief in de technologische sector en hebben jullie waardevolle kennis, advies en een visie rond de onderwerpen waar TVVL kennis in ontwikkelt, verspreidt en deelt? Dan leren wij jullie graag kennen!

carrier logo nieuw.png

Logo_NIEMAN-Groep (1)

RS8102_ME-ALK-logo-WP-AC-distributor-RGB

Grundfos_Logo-B_Blue

Innax transparant

IMI_HYDRONIC_AERO-DYNAMIEK_RGB-COLOUR

HollandWater-Logo3