Kennispartners van TVVL

De Kennispartners van TVVL

Kennispartners van TVVL zien niet alleen het belang in van het delen van kennis, maar pakken zelf ook een vooruitstrevende en actieve rol om richting te geven aan hun vakgebied. Zij zijn professionals en ervaringsdeskundigen die graag hun expertise op een hoog niveau willen delen.. Onze kennispartners begrijpen dat door kennisontwikkeling en kennisdeling technologische ontwikkelingen worden aangejaagd en het vakgebied zich blijft ontwikkelen. Daarnaast tonen zij  een uitstekende werkgever te zijn door kennisontwikkeling en verspreiding bij hun werknemers te stimuleren. 

Samen met onze kennispartners zijn wij online en offline verbonden. Dankzij deze grenzeloze connectie kunnen we ons gezamenlijk verdiepen in relevante onderwerpen voor de toekomst. Van duurzame energie alternatieven zoals warmtepompen tot moderne data-analyses voor HVAC-installaties.

De ambitie van TVVL voor de toekomst is groot. Daarom zoeken wij altijd gedreven kennispartners die een bijdrage willen leveren aan de promotie en professionalisering van ons vakgebied.

Zijn jullie actief in de technologische sector en hebben jullie waardevolle kennis, advies en een visie rond de onderwerpen waar TVVL kennis in ontwikkelt, verspreidt en deelt? Dan leren wij jullie graag kennen!

carrier logo nieuw.png

NIEMAN_Logo_PMS_UC.png