Remeha

TVVL Kennispartner: Remeha

Remeha hecht veel waarde aan Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Vanuit dit oogpunt wordt een aantal kennisnetwerken ondersteund. In dat opzicht vindt Remeha het ook belangrijk om kennis en ervaring te delen in de utiliteitsbranche. Door samen te werken kun je sterker worden, zo is het idee.

Remeha – in 1935 gestart als Van Reekum´s Metaal Handel –staat voor kwaliteit, service en innovatie op het gebied van verwarming en warm water en ontwikkelt producten voor zowel utiliteit als woningbouw. Bekend in de woningbouw de cv-ketels, zonlichtsystemen, warmwateroplossingen en thermostaten. Ook voor de utiliteitsmarkt ontwikkelt Remeha innovatieve producten. Onder meer zijn de staande ketels van Remeha toonaangevend in het segment van de hogere vermogens. Elke ketel wordt volledig in Nederland geassembleerd, vooringesteld en getest geleverd. De gietaluminium warmtewisselaar, de premix-verbrandingstechniek, de handige transportwielen. Het zijn succesfactoren die ervoor hebben gezorgd dat deze Remeha-ketels het warm kloppende hart vormen van talloze hotels, zorginstellingen, scholen, kantoren en andere grote gebouwen.

Remeha heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland, waar technische grenzen worden verlegd. Waar meer dan zeventig engineers werken aan duurzame oplossingen. Zoals de Remeha eVita: de slimme HRe-ketel die zowel warmte en warm water levert als groene stroom opwekt.

Kijk voor meer informatie op www.remeha.nl.