TVVL Connect

TVVL Connect is hét kennisplatform waar jij samen met andere professionals in de installatietechniek kunt werken aan de technische uitdagingen van de toekomst. 

Met TVVL Connect bieden wij jou als professional in de installatietechniek de mogelijkheid om online samen te werken, kennis te ontwikkelen en kennis te delen. Dit past binnen onze doelstelling om de kennisautoriteit op het gebied van installatietechniek te zijn. Connect staat daarbij voor het verbinden van mensen, kennis en techniek. Daarnaast sluit TVVL Connect aan bij Connect2025, de toekomstvisie om de techniek achter Nederland te versterken. Als je wilt weten hoe we TVVL Connect hebben gelanceerd, bekijk dan de video

Kies jij ook voor verandering, samenwerking en verbinding? En wil jij jouw bijdrage leveren aan voor jou relevante thema’s? Meld je dan gratis aan op TVVL Connect. 

Naar TVVL Connect


TVVL Connect in het kort

Binnen TVVL Connect vind je de onderdelen Thema’s, Groepen, Deelnemers, Projecten en de Kennisbank. Door je aan te melden als deelnemer van TVVL Connect krijg je toegang tot alle mogelijkheden die dit platform biedt. Via de online kennisbank doorzoek je eenvoudig alle beschikbare informatie uit artikelen en publicaties. Binnen groepen deel je met jouw expertgroep of community in een afgeschermde omgeving projectinformatie, een agenda en een prikbord. Bij het onderdeel ‘projecten’ zie je op welke onderwerpen wordt gewerkt aan kennisontwikkeling. Alle beschikbare informatie wordt samengevoegd binnen thema’s. Door thema’s te volgen blijf je op de hoogte van ontwikkelingen waarin jij geïnteresseerd bent. 

Bekijk de uitgebreide instructievideo en graag tot ziens op TVVL Connect!