INNAX

TVVL Kennispartner: INNAX

Oplossingen realiseren waarmee voor opdrachtgevers, hun gebouwen én omgeving duurzame resultaten worden bereikt: dat is de missie van INNAX. En door zich aan te sluiten bij het TVVL kennispartner netwerk legt de missiegedreven gebouwverduurzamer de lat voor de versnelling van een duurzame gebouwde omgeving hoog. Dat bleek ook direct bij een bijeenkomst van TVVL Kennispartners, waarin Philip Blaauw, oprichter van INNAX en duurzaam ondernemer, zijn plannen uit de doeken deed om samen met de andere koplopers in de branche met kennis, slagkracht en gezag daadwerkelijk het verschil te maken. 

 “We werken in een zeer divers, boeiend en leerzaam vakgebied’, vertelt John Lens, Algemeen Directeur TVVL enthousiast. “Het succes van het realiseren van een duurzaam Nederland is voor een belangrijk deel ons werk en onze expertise. De uitdagingen waar we als branche voor staan dwingen ons tot vernieuwen en samenwerken. Als TVVL Kennispartners willen we elkaar inspireren, ondersteunen en waar mogelijk versterken door kennis te delen en ik ben dan ook verheugd dat INNAX als kennisbedrijf pur sang deze samenwerking met de ondertekening van de Kennispartnerovereenkomst nu naar een hoger niveau tilt.”

Philip Blaauw: “TVVL is een prachtige club met grote potentie om Nederland te helpen verduurzamen. Samen hebben we een plan gepresenteerd om het aantal kennispartners sterk te gaan uitbreiden en deze op directieniveau actief te maken. Het netwerk moet een goede afspiegeling worden van de leden, van het hele speelveld dus van leveranciers, adviseurs en installateurs. Wij zien ernaar uit om met de knowhow van een groeiend netwerk van TVVL Kennispartners de verduurzaming van Nederland te gaan versnellen.” 

Over INNAX
Energieoplossingen realiseren waarmee voor onze opdrachtgevers, hun gebouwen én omgeving duurzame resultaten worden bereikt: dat is de missie van INNAX. Van startend afval- en energiemanagement dienstverlener in 1992 zijn we uitgegroeid tot een multidisciplinaire gebouwverduurzamer met 250 medewerkers en vestigingen in Veenendaal, Heerenveen, Almere en Tilburg. Met innovatieve oplossingen realiseren we ‘energizing’ woningen en gebouwen die duurzaam, gezond en toekomstbestendig zijn.

Kijk voor meer informatie op www.innax.nl 

INNAX logo CMYK