Orange Climate

TVVL Kennispartner: Orange Climate

Orange Climate ontwikkelt, produceert en importeert innovatieve en duurzame (onderdelen van) klimaatbeheersing voor bedrijven. Met passie en vakmanschap produceren wij al jarenlang de meest uitdagende orders. Stuk voor stuk met evenveel aandacht en precisie.

Innovatie en de toekomst staan voorop
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel bij de Orange Climate bedrijven. Dat vind je terug in onze gezamenlijke verklaring, onze producten, werkwijze, maar ook in ons streven naar de toekomst. Het overdragen van kennis en ervaring naar de nieuwe generatie en de markt vinden wij enorm belangrijk. Daar past samenwerken met TVVL natuurlijk goed bij.

De bedrijven van Orange Climate
Wij creëren innovatie en duurzame oplossingen op het gebied van uw binnenklimaat. Als vakspecialisten ontwikkelen wij onderdelen of technieken die (nog) niet op de markt zijn zelf. Zo vinden wij voor iedere uitdaging een passende oplossing. Onze gezamenlijke slogan is niet voor niets:

“We care about healthy air”
Wij werken vanzelfsprekend volgens hoge veiligheidsstandaarden en hebben onze ISO procedures. Dat is ontzettend belangrijk, maar voor ons zijn procedures slechts een registratie van de manier waarop wij werken. Wij zijn het meest trots op de mensen die dit werk uitvoeren. Toegewijde mensen, die oprechte belangstelling hebben in u en uw vraagstuk. Voor ons is elke order speciaal en krijgt deze de aandacht die het nodig heeft.

Orange Climate bestaat uit OC Autarkis, OC Verhulst, OC IMP Klima, OC Waterloo, OC Agri, OC Inteco en OC Waterloo Middle East. Ieder vakspecialist in hun eigen (lucht of energie) expertise. Orange Climate heeft diverse verkoopkantoren en productielocaties binnen en buiten Europa.

Meer weten over Orange Climate? Of samen een passende klimaatoplossing vinden? Neem gerust contact op of bezoek onze website op www.orangeclimate.com/nl/tvvl