Onderhoudsmonteur

logo Vipack.png

Vipack B.V.
Landgraaf | 40 uur | vaste baan

Bedrijfsomschrijving

VIPACK B.V. ontwikkelt en produceert vloeibare was- en reinigingsmiddelen alsmede zogenaamde rins-off cosmetica (handzeep, doucheproducten). VIPACK B.V. levert naast haar eigen merk ook private labels aan de retailmarkt in binnen- en buitenland. VIPACK produceert in Landgraaf en heeft een distributiecentrum in Kerkrade. Het totale personeelsbestand bestaat uit ca. 80 personen.

Functieomschrijving

Voor onze productieplant in Landgraaf zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiast persoon voor de structurele functie van:

ONDERHOUDSMONTEUR (WTB)

(voor gemiddeld 40 u/wk)

De positie in de organisatie

Om onze groeidoelstelling te realiseren is Vipack B.V. op zoek naar een proactieve onderhoudsmonteur die verantwoordelijk is voor het preventief onderhoud en een storingsvrije werking van de productielijnen. De nadruk ligt hierbij op communicatie, flexibiliteit, initiatief, loyaliteit, samenwerking en zelfstandigheid. Je rapporteert rechtstreeks aan de plantmanager.

Functie-eisen

Wat worden jouw uitdagingen?

◾je bent verantwoordelijk voor het ombouwen en afstellen van de (afvul-)machines volgens procedure;

◾via eigen werkvoorbereiding en met inachtneming van de beoogde veiligheidsnormen verzorg je een vlekkeloze uitvoering van het onderhoud van alle onderdelen in het technische proces, bestaande uit machines, installaties, afvullijnen en het gebouw;

◾je zorgt dat technische storingen aan de machines, installaties en productielijnen zo snel mogelijk worden geanalyseerd en opgelost;

◾als onderdeel van ons continue verbeterproces draag je verbetervoorstellen aan;

◾je adviseert de plantmanager en directeur operations met betrekking tot investeringen en verbeteringsprojecten op technisch gebied.

Wij bieden

Wat zijn onze behoeften en wat verwachten wij van jou?

◾je hebt een MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur WTB, met aantoonbare kennis van elektrotechniek en PLC’s; het is een pre als je ervaring hebt met TIG-lassen;

◾je hebt ruime ervaring met het oplossen van storingen en storingsanalyse;

◾je bent een zelfstarter, proactief, verbeteringsgericht en hebt een flexibele instelling;

◾je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal.

◾Er wordt gewerkt in een ploegenrooster (2- en/of 3-ploegendienst). Preventief onderhoud vindt planmatig op zaterdagen plaats.

Contactgegevens voor meer informatie voor de sollicitant

Is je interesse gewekt?
en voldoe je aan het gevraagde profiel, reageer dan snel op deze vacature voor een zelfstandige functie als onderhoudsmonteur. We ontvangen graag je sollicitatiebrief met uitgebreid CV.

Vipack BV
T.a.v. Ralph Kirschall, Plantmanager
Mailadres: r.kirschall@vipack.nl

Directe link naar de vacature op onze website
www.vipack.nl

Website van jullie bedrijf
www.vipack.nl

Deze vacature is geplaatst op 7 augustus 2019

« Terug