Specialist Klimaattechniek

DWA logo 1.jpg

DWA
Bodegraven | 32-40 uur | vaste baan

Bedrijfsomschrijving

DWA is een adviesbureau met ambitie. Wij helpen opdrachtgevers om hun energiesystemen, installaties en gebouwen steeds beter en duurzamer te maken. Dat is wat we bedoelen met onze missie; 'Wij maken duurzaamheid werkend.'

DWA groeit! Daarom zijn we op zoek naar ambitieuze mensen die samen met ons willen werken aan het verduurzamen van Nederland.

Functieomschrijving

Herken jij deze ambitie en beschik je over de knowhow om gebouwinstallaties te controleren, inspecteren op gebied van kwaliteit, functionaliteit en prestatie en de conditie te bepalen tijdens de realisatie of renovatie van kwalitatief hoge gebouwen?

Dan ben jij onze Specialist Klimaattechniek!

Als Specialist klimaattechniek ben je betrokken bij het ontwerp- en realisatie-, opleverproces. Uitvoeren van commissioningsplannen en het bewaken van planning bij toonaangevende bouwprojecten en zelfstandig uitvoeren van kwaliteits-/montage-inspecties zijn taken van de commissioningsspecialist. Het houden van audits t.b.v. verificatie, validatie van installaties en het bijwonen en vastleggen van testen, voorafgaand aan overdracht/ oplevering is eveneens een onderdeel van de werkzaamheden. Dit gebeurt vaak in samenwerking met de commissioningsmanager. Je onderhoudt contact met de (interne) opdrachtgever en de uitvoerende partijen om af te stemmen, de voortgang te bespreken en om de relatie verder uit te bouwen.

In externe en interne overleggen treed je op als inhoudelijk installatie-expert. Kortom; je overziet het bouwproces, bewaakt de kwaliteit en stuurt waar nodig bij.

Over jou

  • Je beschikt over een afgeronde MBO+/HBO- opleiding Werktuigbouwkunde en/of Electrotechniek (MIT/HIT-opleiding of gelijkwaardig), TVVL diploma Commissioning is een pré.
  • Je hebt ervaring met kwaliteits- en montage-inspecties.
  • Samen met ons wil jij een bijdrage leveren aan het duurzamer maken van deze wereld.
  • De standplaats van deze functie is Bodegraven, werkgebied Randstad+

Wij bieden

Binnen DWA heerst een open, informele en collegiale sfeer. Er is veel ruimte voor creativiteit, ontwikkeling en eigen initiatief. DWA is trotse bezitter van het keurmerk van Goed Werkgeverschap (2017-2018) van Effectory. Verder kun je flexibel werken op één van onze 4 DWA-locaties naar keuze of thuis; Amsterdam, Bodegraven, Veenendaal of Rijssen.

Contactgegevens voor meer informatie

Voor vragen en meer informatie over de functie van Specialist Klimaattechniek neem je contact op met Geert-Jan Hoogendoorn (manager Quality) op nummer 06-13119599.

Directe link naar de vacature op onze website: https://www.werkenbijdwa.nl/vacatures/?ref=JPNLSZZN0

https://www.dwa.nl/

Deze vacature is geplaatst op 12 februari 2019

« Terug