Over TVVL Webinar Grip en inzicht op gebouwveiligheid, inspecties en logboeken

TVVL Webinar Grip en inzicht op gebouwveiligheid, inspecties en logboeken

header webinar.jpg

Grip en inzicht op gebouwveiligheid, inspecties en logboeken

Iedere organisatie staat dagelijks bloot aan veiligheidsrisico’s rond legionella, brand, noodverlichting en allerlei andere veiligheidsaspecten. Toch heeft maar liefst 60% van alle organisaties de veiligheid binnen hun gebouwen niet goed op orde.

Zonder grip en inzicht op gebouwveiligheid, is veiligheid ‘houtje touwtje’ werk. Veiligheid is namelijk meer dan alleen het afvinken van lijstjes en het vullen van mappen. Bij gebouwveiligheid is het van groot belang dat je altijd klaar bent voor inspectie zonder dat je je logboeken moet bijwerken. Zorg dus dat je compliant bent. En compliant ben je wanneer je aantoonbaar voldoet aan alle aspecten die in de wet zijn voorgeschreven. Dit is niet moeilijk wanneer je de juiste GebouwCompliance software hebt. Een GebouwCompliance software zorgt ervoor dat je altijd weet wat je volgens de regelgeving moet doen zonder administratieve rompslomp.

In dit webinar geeft Danny Grooters de belangrijke tips en oplossingen hoe je risico’s en claims voorkomt en kosten bespaart.

Ucar4 webinar.jpg

Het webinar is bedoeld voor adviseurs, inspecteurs, hoofd technische dienst, facilitair managers, kwaliteitscoördinatoren, HSE medewerkers en specialisten die te maken hebben met gebouwveiligheid, controles en inspecties, gebouwinstallaties, onderhoud en gebouwbeheer.

Spreker(s)
Danny Grooters, Adviseur integrale veiligheid en gebouwbeheer bij UCare4. TVVL Kennispartner Xigna is grondlegger van het inspectie en veiligheidsportaal UCare4. 

Moderator
Jeroen Meijer, Sales Manager bij Rada Sanitairtechniek. Daarnaast is Jeroen actief als docent bij de TVVL Cursus Sanitaire Technieken en commissielid in de TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken.

Programma 9 juli 2020

11.00 uur Opening en introductie van het webinar
moderator Jeroen Meijer
11.05 uur Veiligheidsaspecten organiseren en beheersbaar maken
Overal en altijd kennis en inzicht van veiligheidsaspecten
Danny Grooters
11.45 uur Mogelijkheid tot vragen via Q&A en afsluiting
moderator Jeroen Meijer


TVVL Webinars

Aangezien COVID-19 ervoor zorgt dat we elkaar niet in levenden lijve kunnen ontmoeten, gaan we digitaal verder met het organiseren van bijeenkomsten. TVVL organiseert in mei wekelijks 2 webinars op vaste tijden waarin we inspirende sprekers het podium bieden om hun expertise te delen:

  • elke dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur
  • elke donderdag van 11.00 tot 12.00 uur

Benieuwd naar het programma? Elke donderdag versturen wij een mail met het programma voor de komende 2 weken naar onze nieuwsbrieflezers. Hou je inbox dus in de gaten of bekijk onze agenda?

Vraagbaak geopend voor corona-gerelateerde technische vragen over gebouwinstallaties

Kennisorganisaties ISSO, OTIB|Wij Techniek, Techniek Nederland en TVVL hebben hun krachten gebundeld. Er is één vraagbaak waar je terecht kan met al jouw technische vragen over corona-gerelateerde maatregelen voor installaties in en rond gebouwen (ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleeghuizen uitgezonderd).

Heb je corona-gerelateerde technische vragen over gebouwinstallaties? Stuur ons dan een mail via helpdesk@corona-techniek.nl of bekijk TVVL Connect.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
TVVL leden Gratis
Niet-leden Gratis

Dit is een webinar georganiseerd door TVVL.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een (gratis) account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Facturatiegegevens verplicht
Bij het aanmaken van een (gratis) TVVL account is het opgeven van facturatiegegevens verplicht. Bij een gratis bijeenkomst wordt er uiteraard geen gebruik gemaakt van deze gegevens. 

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie:
Mylenne Hamaker
T 088 401 06 05

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen