Over Webinar COVID-19 ventilatie maatregelen in scholen en om veilig de winter door te komen

Webinar COVID-19 ventilatie maatregelen in scholen en om veilig de winter door te komen

header webinar.jpg

De scholen zijn inmiddels gestart en binnenkort weer volop in bedrijf. In dit webinar willen we heel praktisch aandacht geven aan het belang van een goed binnenklimaat op scholen in tijden van corona, en de rol die installaties of ventilatie daarin kunnen spelen. Ventileren is belangrijk. Voorlopig kan dat door de ramen open te zetten. Maar hoe zorg je voor voldoende ventilatie zonder dat het tocht als het in het najaar weer kouder wordt?

Froukje van Dijken (healthy building specialist bij bba binnenmilieu met een specialisatie op schoolgebouwen) gaat in op de praktische toepassing van de installatie-adviezen in scholen.

Vervolgens vertelt Piet Jacobs (onderzoeker bij TNO op het gebied van binnenklimaat en energie) over hoe tochtvrij te ventileren en welke mogelijkheden ventilatiesystemen nog meer bieden zoals koeling en fijnstof filtering.

Moderator is Marcel Loomans (Universitair docent TU Eindhoven)

Dit is een webinar georganiseerd door ISIAQ.nl en TVVL.
Isiaq.nl en TVVL.png

TVVL Webinars

Aangezien COVID-19 ervoor zorgt dat we elkaar niet in levenden lijve kunnen ontmoeten, gaan we digitaal verder met het organiseren van bijeenkomsten. TVVL organiseert in mei wekelijks 2 webinars op vaste tijden waarin we inspirende sprekers het podium bieden om hun expertise te delen:

  • elke dinsdag van 11.00 tot 12.00 uur
  • elke donderdag van 11.00 tot 12.00 uur

Benieuwd naar het programma? Elke donderdag versturen wij een mail met het programma voor de komende 2 weken naar onze nieuwsbrieflezers. Hou je inbox dus in de gaten of bekijk onze agenda?

Vraagbaak geopend voor corona-gerelateerde technische vragen over gebouwinstallaties

Kennisorganisaties ISSO, OTIB|Wij Techniek, Techniek Nederland en TVVL hebben hun krachten gebundeld. Er is één vraagbaak waar je terecht kan met al jouw technische vragen over corona-gerelateerde maatregelen voor installaties in en rond gebouwen (ziekenhuizen, verzorgingshuizen en verpleeghuizen uitgezonderd).

Heb je corona-gerelateerde technische vragen over gebouwinstallaties? Stuur ons dan een mail via helpdesk@corona-techniek.nl of bekijk TVVL Connect.

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
TVVL leden Gratis
ISIAQ leden Gratis
Niet leden Gratis

Dit is een webinar georganiseerd door ISIAQ.nl en TVVL.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een (gratis) account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Facturatiegegevens verplicht
Bij het aanmaken van een (gratis) TVVL account is het opgeven van facturatiegegevens verplicht. Bij een gratis bijeenkomst wordt er uiteraard geen gebruik gemaakt van deze gegevens. 

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie:
Esmeralda Pondman
T 088 401 06 04

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen