Over TVVL buitenlandexcursie naar Geberit (Duitsland)

TVVL buitenlandexcursie naar Geberit (Duitsland)

regio-header-zuidholland en zeeland.png

Deze bijeenkomst is geannuleerd vanwege voorzorgsmaatregelen rondom het coronavirus. Lees meer...

Na de succesvolle buitenlandexcursies van de afgelopen jaren neemt TVVL regio Zuid Holland & Zeeland ons graag mee naar de fabrieken van Geberit in Duitsland. Geberit is een toonaangevend bedrijf in de Europese sanitair branche dat zich richt op de doorontwikkeling van sanitair producten, productieprocessen en distributiemethodes. Geberit bestaat al bijna 150 jaar, waar ook onder andere de merken Sphinx en Keramag onder vallen.  Hier gaan we jullie meer over vertellen tijdens het bezoek, hierin zijn mooie ontwikkelingen.

Op 26 maart bezoeken we de Geberit keramiekfabriek in Wesel. Na een lunch vertrekken we naar Düsseldorf voor een leuke stadswandeling. We sluiten de dag af met een diner in hotel Romantik in Gravenberg, waar we ook overnachten. Vrijdag 27 maart staat een bezoek aan de Mapress fabriek op de agenda waar Geberit enkele presentaties geeft. Na de presentaties volgt een rondleiding door de fabriek. Rond 15.00 uur is de buitenlandexcursie afgelopen en gaat iedereen met eigen vervoer richting huis. 

Het Mapress aanvoersysteem is er in verschillende vormen van rvs, koper en C-staal tot aan CuNiFe (een legering van koper, ijzer en nikkel). Met elk ruim 70 verschillende fittings en 3.000 artikelen is het geschikt voor diverse toepassingen in de drinkwatervoorziening, verwarming, gassystemen, sprinklerinstallaties, industrie en scheepsbouw.

Bekijk het programma.

De buitenlandexcursie is de ideale gelegenheid om te netwerken, nieuwe relaties te ontmoeten en bestaande relaties te onderhouden. Tip: neem een zakenrelatie mee! 

Regiogroep Zuid Holland & Zeeland

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Niet-leden € 135,00

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Deelnemerslijst
Vanwege de privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
T 088 4010605 | m.hamaker@tvvl.nl 

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen