Over YOUNG TVVL eindejaarsborrel

YOUNG TVVL eindejaarsborrel


We doen er nog ééntje dit jaar om het af te leren. Sluit 2019 samen met YOUNG TVVL af tijdens de YOUNG TVVL eindejaarsborrel.

Borrelen, netwerken, rondleidingen, techniek, duurzaamheid en entrepreneurship in het hartje van Hilversum. Om het luchtig te houden gooien we er nog een pubquiz tegenaan. Net als Hotel Gooiland hanteren we een alles-in-één-concept.

Programma

15.30 uur      Ontvangst (Gooiland)
16.00 uur      Duurzaamheid in een alles-in-één-concept (Gooiland)
16.30 uur      Borrel & pubquiz (Gooiland)
17.30 uur      Gezamenlijke wandeling van Gooiland naar MOUT
17.40 uur      Herontwikkeling en entrpreneurship (MOUT Foodhall)
18.00 uur      Borrel & MOUT proeverij: streetfood uit 7 unieke keukens (MOUT Foodhall)
19.30 uur      Afscheid 

Pubquiz teams

Bedenk een leuke groepsnaam en geef deze door bij je aanmelding of voeg jezelf toe aan één van de bestaande teams! 

YOUNG Professionals
De Knauwertz
Technieten
TECHneuten
Fine Dust Eaters


Duurzaamheid in een alles-in-één-concept

Hotel, theater en evenementenlocatie Gooiland is een rijksmonument uit 1936. Het is een uitdaging om het energieverbruik te verlagen. Een uitdaging die ze maar al te graag aangaan. Ze maken grote stappen en zijn koploper als het gaat om het verduurzamen van een monumentaal pand. Met de toevoeging van een theater en evenementenlocatie hanteren ze een alles-in-één-concept. Gooiland ziet duurzaamheid als de enige manier om te kunnen ondernemen voor volgende generaties. Ze zijn beloond met een Green Key Goud.

Phillip Lamers neemt ons mee in de wereld van Gooiland. Hoe verwezenlijkt Gooiland haar duurzaamheidsprincipes en kijkt zij naar een nóg groener toekomstpercpectief? Denk aan laadpalen, aardgasloos, zonnepanelen, wind en lucht. Kortom alles waar een TVVL-er van droomt! Neem je tips en trics voor verduurzaming mee, want wie weet help jij Gooiland mee haar doelen te verwezenlijken.

Herontwikkeling en entrepreneurship

MOUT is dé Foodhall van Hilversum en huisvestigt daarnaast een bierbrouwerij. Je vindt hier 7 unieke keukens, waar gepassioneerde koks de hele wereld vertegenwoordigen: van Italië tot Azië, van Zuid-Amerika tot New York. Het gebouw was bijna gesloopt, maar gelukkig zijn alle krachten verenigd om dit gebouw te behouden.

Jerry de Vries neemt ons op interactieve wijze mee langs de aanbesteding en de herontwikkeling van de oude bioscoop en het marktterrein. Tijdens de rondleiding komen, naast de herontwikkeling, duurzaamheid, entrepreneurship en de keuze voor de zichtbare technische installaties aan bod. 

Van Autopalace tot Foodhall en brouwerij
Het pand van MOUT is ruim honderd jaar geleden gebouwd als autogarage en showroom voor de welgestelden uit Hilversum en omstreken. Het was een modern open gebouw met een enorme vrije overspanning met een dun schaaldak van beton. In 1912 was beton echt een nieuw bouwmateriaal en er zijn slechts enkele van deze grote schaaldaken gemaakt. Het werd ontworpen in de Art Nouveau stijl.

In de laatste jaren stond het gebouw bekend als De Eurobioscoop. Er was niets meer zichtbaar van de oorspronkelijke Art Nouveau architectuur. Het gebouw was de loop der jaren geheel in verval geraakt. De Eurobioscoop was misschien wel het lelijkste gebouw van Hilversum op een van de meest prominent plekken in het centrum. En toen kwam MOUT!


YOUNG TVVL blikt terug op een succesvol 2019

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Leden en medewerkers bedrijfsleden Gratis
Niet-leden Gratis
Studenten (op vertoon collegekaart) Gratis

Aanmelden
Deelname aan dit evenement in gratis. 

Annulering
Bij no show of annulering binnen één week voor het evenement brengt TVVL een no show van € 20 in rekening. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Meer informatie
Mylenne Hamaker, T 088 4010605
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen