Over Het Green Buildings Event 2019

Het Green Buildings Event 2019

CO2 neutraal vliegen. Steden waarin alleen maar elektrische auto’s rijden. Shell die CO2 uitstoot compenseert door bomen te planten. Phase changing materials. Het plaatsen van zonnepanelen. Allemaal business ideeën met een duidelijk doel voor ogen: een duurzame samenleving. De een met grote impact, de ander juist effectief op kleine schaal. Tijdens het Green Buildings Event kijken we – samen met een aantal gerenommeerde sprekers –  naar, ideeën en innovaties die de potentie in zich hebben om de wereld van 2030 drastisch te veranderen.  

Inspirerende keynotes

Beleef het Green Buildings Event op donderdag 12 september 2019 bij het Spant!, een duurzame locatie te Bussum, waar ieder bezoek 100% CO2-neutraal is. Het belooft weer een bruisend evenement te worden met inspirerende keynotes en de ABN AMRO Innovation Challenge.

Sprekers dit jaar zijn onder andere: Lex Hoefsloot, Co-founder en CEO van de elektrische auto op zonne-energieLightyear, architect Gideon Maasland en olympisch zwemkampioen Maarten van der Weijden. Alle sprekers zijn hier te vinden.

Lees verder over het programma op de website van Het Green Building Event 2019.

Deelnemersprijs

Leden van TVVL krijgen gratis toegang.

Aanmelden kan via de website van Het Green Building Event 2019.

Deel met anderen