Over Building Holland 2019

Building Holland 2019

Building Holland is hét 3-daagse innovatie event voor de bouw- installatie en vastgoed sector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI Amsterdam. De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. 

15.000 bezoekers en 250 standhouders komen van 9 t/m 11 april 2019 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en het zien & beleven van innovatieve producten en concepten. Er ligt de komende twee decennia een enorme opgave op het bordje van de bouw- installatie en vastgoedsector. Denk alleen al aan het oplossen van het energievraagstuk van de gebouwde omgeving of de mogelijke problemen die ontstaan door grondstoffen schaarste. Daar komt dan nog bij dat ontwerpers, engineers en bouwers nog steeds grote moeite hebben om de waarde van duurzaam gezond wonen en werken ook echt in de praktijk waar te maken.  Al een aantal jaren is daarom het motto van Building Holland (Re) Building the Future. 

Meer algemene beursinformatie

TVVL KENNISPLEIN | HAL 12

Sinds 2016 neemt TVVL deel aan Building Holland. Op het TVVL Kennisplein ontmoet je bedrijfsleden en Kennispartners van TVVL. Deze stands zijn herkenbaar aan het logo, die hier is afgebeeld. Het TVVL Kennisplein biedt voldoende ruimte om je te laten informeren over technische oplossingen in en rondom de gebouwde omgeving. Met de programmering op het podium willen de TVVL partners de bezoekers prikkelen om ook na de beurs na te denken over de vraag welke bijdrage zij zelf willen leveren aan het thema Energie voor de toekomst.

DEELNEMERS TVVL KENNISPLEIN 2019


TVVL vertelt, deelt en verbindt kennis 3 dagen lang op het Creatio Stage (TVVL podium Energie voor de toekomst) met dank aan de bijdragen vanuit de TVVL communities, expertgroepen en bedrijfsleden die op het TVVL Kennisplein deelnemen.

PODIUMPROGRAMMA BUILDING HOLLAND
(Voor het volledige programma op het TVVL Kennisplein kies je voor locatie Creatio Stage)

PODIUM TVVL ENERGIE VOOR DE TOEKOMST
(Download een beknopt overzicht van het podium)

BESTEL JE PERSOONLIJKE TOEGANGSKAART

Deelnemersprijs

We ontmoeten je graag op het TVVL Kennisplein in Hal 12. Gebruik onderstaande link om jezelf gratis aan te melden voor Building Holland.
Registratie Building Holland 2019

De beurs is elke dag open van 10.00 tot 18.00 uur. Meer algemene beursinformatie: www.buildingholland.nl

Deel met anderen