Over YOUNG TVVL Energie voor de Toekomst

YOUNG TVVL Energie voor de Toekomst

Lees de Terugblik en bekijk de Aftermovie

YOUNG TVVL neemt je mee naar de Johan Cruijff Arena (JCA) in Amsterdam voor een energiek programma. JCA is de thuishaven van Ajax. Daarnaast vinden er diverse concerten en feesten plaats. Dat is niet alles! In het Amsterdam ArenA Innovation Center (AAIC) werken meerdere partners samen aan het stadion én de toekomst. Denk aan de energieopslag in de Arena batterij. Dit is slechts een tipje van de sluier! 

Onze wereld verandert snel. Techniek speelt daarin een belangrijke rol. Wat betekent dit voor onze maatschappij en de gebouwde omgeving? Het AAIC is een levend lab waar slimme, technische trends en ontwikkelingen worden getest en gedemonstreerd. De missie van het AAIC is om JCA in te zetten als katalysator voor de energietransitie en een adaptieve omgeving te creëren waar alles met elkaar connected is. Denk aan het slim delen van energie door overcapaciteit te verkopen aan derden ofwel floating energy. 

TVVL bedrijfsleden BAM en Unica hebben bijgedragen aan installatietechnische ontwikkelingen in JCA. Zij nemen ons mee in het proces van uitvraag naar oplevering. Van toen naar nu. Henk van Raan, Chief Innovation Officer van het AAIC, neemt ons mee in de wonderlijke wereld van de JCA als ontwikkelgebied. Henk vertelt ons over de missie, visie, ontwikkelingen en innovaties van AAIC rondom JCA en de mogelijkheden voor de toekomst.  

Het TVVL jaarthema van 2019 is Energie voor de Toekomst. JCA is een prachtig voorbeeld van de samenkomst van diverse disciplines en vele technieken die zich inzetten om innovatieve ontwikkelingen tot stand te brengen voor nieuwe vormen van energie, energieopwekking en energiegebruik. Een thema dat bij YOUNG TVVL in het bloed zit. Jongeren zijn de energie voor de toekomst en energie voor de toekomst is voor jong. 

Programma 

15.00 uur Ontvangst 
15.15 uur Welkomstwoord door YOUNG TVVL & introductie Energie voor de Toekomst
15.35 uur De bijdragen van TVVL bedrijfsleden BAM (door Jaap Hazeleger) & Unica (door Bart van Schie en Jasper van Doorn) aan de Johan Cruijff ArenA
16.15 uur Innovation Tour 
17.00 uur Mini pauze
17.10 uur De Johan Cruijff ArenA als levend lab voor de toekomst door Henk van Raan (Amsterdam ArenA Innovation Center)
17.45 uur Creatieve brainstormsessie & borrel
19.00 uur Einde

YOUNG TVVL

YOUNG TVVL helpt jong professionals; studenten, millenials en iedereen die ‘jong van geest is’ op een laagdrempelige manier met werk, carrière en netwerk. Zeker voor jonge vakmensen, die relatief nieuw in het vakgebied werkzaam zijn, is het belangrijk zichzelf te profileren. Waar haal je de tijd vandaan voor het opbouwen van een netwerk?

De behoefte aan kennis en informatie is groot. Het deelnemen aan YOUNG TVVL events helpt je daarbij. Je krijgt de kans cursussen te volgen, deel te nemen aan kennisontwikkeling (expertgroepen & communities) en creëert een podium voor jou en jouw bedrijf.

Meld je snel aan! VOL = VOL

Neem ook je Buddy mee! Geen zin om alleen te komen? Wij vinden het leuk als jij ook je steentje bijdraagt door nieuwe mensen te introduceren in de vereniging. Daarom mag je kosteloos een buddy meenemen. 

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Leden en medewerkers bedrijfsleden Gratis
Niet-leden Gratis
Studenten (op vertoon collegekaart) Gratis
young BAM Gratis
Jong Unica Gratis

Alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW.

TVVL (medewerkers bedrijfs)leden of een account?
Log eerst in met jouw persoonlijke TVVL account (gebruik nooit de inloggegevens van een ander). 

Geen TVVL account? 
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen en aan te melden.

Aanmelden
Maximaal 80 deelnemers. VOL = VOL

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

No show & annulering
Dit evenement is kosteloos toegankelijk. Bij annulering binnen één week voor het evenement of No Show brengt TVVL € 20 (ex btw) in rekening. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Meer informatie
Mylenne Hamaker, T 088 4010605
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen