Over Duurzaam Gebouwd seminar Gezonde Gebouwen

Duurzaam Gebouwd seminar Gezonde Gebouwen

De wetenschap is doordrongen dat gezonde gebouwen actief bijdragen aan het welzijn van bezoekers, medewerkers en andere gebruikers. Het bewijs hiervoor stapelt zich op vanuit diverse onderzoeken, die duidelijk maken dat er een duidelijke link is tussen een gezond gebouw en een hogere arbeidsproductiviteit en lager ziekteverzuim.

Met prestatie- en onderhoudscontracten is het mogelijk om gezondheid in gebouwen voor langere tijd te borgen. Zo kan de sector voor maar liefst 25 jaar schone lucht in een gebouw garanderen. Voor de exploitatiefase zijn er nog de nodige uitdagingen te overwinnen, want hoe zorgen we ervoor dat een gebouw nog jarenlang gezond blijft na de oplevering? Voor wie verandert de rol en wat houdt dit in voor de keten?

We bouwen aan een stad van de toekomst, waar energieneutraliteit en circulariteit centraal staan. Is daar ook een plek voor gezondheid? Welke koppeling kunnen we maken tussen circulair ontwikkelen en gezond bouwen? Ontdek op het seminar Gezonde Gebouwen welke plek gezondheid heeft in een Future City en hoe projectteams voor meerdere decennia verbonden blijven om deze gezondheid te garanderen.

Deelnemersprijs

De toegangsprijs voor dit evenement bedraagt €57,-. Voor leden of partners van Duurzaam Gebouwd is toegang gratis.

Aanmelden kan via Duurzaam Gebouwd

Deel met anderen