Over Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs Hardenberg

Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs Hardenberg

De E- en W-installateur in de schijnwerpers tijdens de â€‹Week van de installateur! 

Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs zorgen in september voor een unicum in de Nederlandse installatiebranche. Door deze twee vakbeurzen naast elkaar te plaatsen kan zowel de e- als w-installateur alles onder één dak vinden. De kernboodschap is dan ook ‘Week van de installateur’. Tijdens deze week draait het een week lang om de E- en W-installateur. De installateur is fundamenteel voor de inrichting en het in stand houden van installaties in verschillende branches.

De beurzen zijn een ontmoetingsplek waar alle technieken, noviteiten van systemen en gereedschappen en marktontwikkelingen worden gepresenteerd.


T
oegang Elektro Vakbeurs en Installtie Vakbeurs Hardenberg

Je bent vanaf dinsdag 11 september 13.00 uur tot donderdag 21.00 uur van harte welkom om een bezoek te brengen aan de Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs Hardenberg. Vraag je toegangskaart aan!

Kom naar TVVL gezamenlijke lezing Gelijkstroom & Fijnstof!

TVVL regio Oost Nederland en Noord Nederland organiseren de TVVL gezamenlijke lezing Gelijkstroom & Fijnstof tijdens Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs Hardenberg op donderdag 13 september van 15.50 tot 18.30 uur. Aanmelden en meer TVVL gezamenlijke lezing Gelijkstroom & Fijnstof?

Naast de beursvloer is kennisoverdracht door middel van lezingen en meer beleving tijdens de beursdagen één van de hoofddoelen van de beursorganisatie. Uit bezoekersonderzoek door de beursorganisatie is gebleken dat er behoefte is aan kennisoverdracht. Als kennisvereniging stimuleert TVVL een dynamische netwerkomgeving waar ondernemers, relaties en opleidingsinstituten verbonden zijn aan de ontwikkelingen in de installatietechniek.

Deelnemersprijs

Kom naar TVVL gezamenlijke lezing Gelijkstroom & Fijnstof tijdens de Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs Hardenberg! 

  1. Meld je aan voor de TVVL gezamenlijke lezing Gelijkstroom & Fijnstof
  2. Vraag je toegangskaart aan voor de Elektro Vakbeurs en Installatie Vakbeurs Hardenberg  

Deel met anderen