Over TVVL Triple BIM Community Café met BBQ

TVVL Triple BIM Community Café met BBQ

Het volgende TVVL Triple BIM Community Café op woensdag 29 augustus is bij TVVL in Woerden. De community stelt zich voor, gevolgd door 2 inspirerende sprekers, eindigend met een gezellige BBQ.

Programma

15.30 - 16.00 uur Ontvangst
16.00 - 16.15 uur TVVL Triple BIM Community aan het woord
16.15 - 17.00 uur PAS 1192
17.00 - 17.45 uur Alle in/outs rondom energie analyse modellen in het BIM proces
17.45 - 18.00 uur Afronding
18.00 uur Start BBQ

 • TVVL Triple BIM Community aan het woord
  Johan Bredenbeek (bedrijfsleider voorbereiding bij ULC Installatietechniek) stelt de community voor en geeft inzicht in de actuele onderwerpen die zijn opgepakt; de zin en onzin van LOD, BIMformatieflow in de keten en robotisering in combinatie met BIM. Daarnaast wil de community samen met jou in kaart brengen waar behoefte aan is.
 • PAS 1192
  Anne-Roos van der Elst is manager operational working capital bij BAM Infra Nederland. Zij vertelt over de internationale standaard PAS 1192, de toepassing hiervan door BAM Infra waarmee ze zijn gecertificeerd voor BIM Level 2 en de internationale positionering van PAS 1192. Engeland heeft PAS 1192 voorgeschreven en is hiermee koploper. Andere landen volgen en zien PAS 1192 als basis voor andere richtlijnen en normen. Naar verwachting gaat PAS 1192 ook een belangrijke rol spelen in Nederland als standaard voor onder andere informatiemanagement.
 • Alle in/outs rondom energie analyse modellen in het BIM proces
  Carl-Peter Goossen is directeur en ontwerpmanager bij Bouwnext Groep BV. Hij vertelt over de ervaringen bij het renoveren van woningen en het gebruik van geïmplementeerde energie-analyse modellen in een BIM Coördinatie model. Dit betreft alle facetten van BIM, van 3D puntenwolk tot de workflow in de fabriek waar componenten worden gemaakt. Met de besparing aan energie en onderhoudskosten kan de investering in de renovatie worden terugverdiend.

TVVL Triple BIM Community

Samen staan we voor de uitdaging productiviteit en kwaliteit in de bouwsector te verhogen. Digitalisering, robotisering en andere technologieën spelen hier een belangrijke rol in. Een gestructureerd Bouwwerk Informatie Model (BIM) is van cruciaal belang. Diverse partijen werken samen om tot een bruikbaar BIM model te komen. Betere samenwerking en informatie uitwisseling verhoogt het profijt voor de sector. 

De afgelopen jaren hebben we bij diverse initiatieven met elkaar samengewerkt om de kwaliteit van de BIM modellen te verbeteren. Dit was voornamelijk gericht op datakwaliteit en de rol die bijvoorbeeld leveranciers of software bedrijven hierin spelen. Minder werd gekeken naar afspraken, processen en tooling die de integrale samenwerking en datakwaliteit bevorderen. Het gaat hier om bijvoorbeeld uniforme informatie uitwisselingsafspraken, standaard procesafspraken of het delen van (best) practices van tooling.

De TVVL Triple BIM Community brengt daar verandering in! Een community voor en door medewerkers uit alle bouw gerelateerde bedrijven (waaronder aannemers, adviseurs, installateurs en architecten). Binnen de community kunnen we ervaringen met elkaar delen, zowel offline als online. Bij de start van de community hebben we een 3-tal relevante onderwerpen op de agenda gezet:

 1. BIMformatieflow in de keten
 2. De zin en de onzin van LOD
 3. Robotisering en BIM

Daarnaast organiseert de community regelmatig BIM Community Cafés waar op informele en ontspannen manier ideeën en praktijk ervaringen worden uitgewisselt.

Wil je deelnemen aan de TVVL Triple BIM Community? Word lid van de LinkedIn groep TVVL Triple BIM Community en blijf op de hoogte van alle BIM activiteiten!

Aanmelden

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
TVVL-leden en medewerkers bedrijfsleden € 35,00
geen lid (van bovenstaande) € 35,00

(alle vermelde prijzen zijn excl. 21% BTW)

TVVL-lid, medewerker van een TVVL-bedrijfslid of heb je al een account?
Log eerst in! Je gegevens zijn dan al ingevuld (gebruik geen inloggegevens van een ander!).

Heb je nog geen account?
Maak eerst een account aan om vervolgens in te loggen om aan te melden.

Bevestiging
TVVL verstuurt de bevestiging één week voorafgaand aan de bijeenkomst.

Factuur
TVVL verstuurt de factuur één week na het evenement.

Annulering
Bij annulering binnen één week voor de bijeenkomst brengt TVVL de volledige deelnamekosten in rekening. Plaatsvervanging bij verhindering is altijd mogelijk.

Deelnemerslijst
Vanwege de nieuwe privacy wetgeving (AVG) is de deelnemerslijst alleen online zichtbaar voor ingelogde gebruikers

Meer informatie
Mylenne Hamaker, T 088 4010605
e-mail

Voorwaarden congressen en bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen