Over Voorlichtingsbijeenkomst BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass

Voorlichtingsbijeenkomst BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass

TVVL is samenwerkingspartner van de BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass. Op vrijdag 22 juni tijdens het YOUNG TVVL Zomerfeest werd de samenwerking tussen TVVL en de BBB Masterclass bekend gemaakt. De BBB Masterclass is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma zonder huiswerk en boeken. Leren door te ervaren, luisteren en spreken. TVVL leden krijgen €2.000 korting. 

Ben jij een jonge ambitieuze manager en wil je je voorbereiden op eindverantwoordelijkheid? Wil je samen met gelijkgezinde professionals uit de hele sector je eigen toekomst vorm geven? Nadenken over het bedrijf en aan de slag met ketensamenwerking? Dan is de BouwBrancheBrede (BBB) Masterclass iets voor jou.

De BBB Masterclass is een persoonlijk ontwikkelingsprogramma van 8 maanden met 4 pittige tweedaagse modules. Het is een intensieve mix van praktijk en theorie, van training en opleiding, van hoofd, hart en handen. De BBB is een mentale achtbaanrit zonder weerga.

Voorlichtingsbijeenkomst 28 juni of 30 augustus

Kom op 28 juni of op 30 augustus naar één van de twee de gratis voorlichtingen in ‘De Glasbak’ in Muiden.

Er wordt niet alleen alles verteld wat je moet weten om een slimme keuze te maken, er komen vooral ook oud-deelnemers aan het woord. Waarom kozen zij voor de BBB Masterclass? Hoe is het hen bevallen? Hoe blikken zij er op terug? En vooral: wat heeft het hen opgeleverd? En uiteraard is er vervolgens tijd voor al je vragen. In de groep. Of individueel, tijdens de borrel.

  • 15.30 uur Ontvangst met koffie en thee.
  • 16.00 uur De BBB Masterclass 2018, de rit van je leven!
  • 17:15 uur Oud-deelnemers over hun ervaringen.
  • 18:00 uur Gezamenlijke borrel.

Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomst of meer informatie?

Share with others