Over YOUNG TVVL Zomerfeest

YOUNG TVVL Zomerfeest

Join het YOUNG TVVL Zomerfeest op vrijdag 22 juni 2018 bij Bernie’s Beachclub in Zandvoort! Na het succesvolle zomerfeest van vorig jaar rondom teambuilding, zetten we dit jaar in op persoonlijk onderscheidend vermogen. Deze ultieme ervaring mag je niets missen!

Maak snelheid met natuurlijk opgewekte energieën

Ga jij de uitdaging aan met wind, zee & strand? Trotseer de natuurlijke krachten en overwin jezelf!

Geef jouw carrière een vliegende start door jezelf te onderscheiden met de Workshop Hostmanship

Hostmanship® is een filosofie gebaseerd op de kunst mensen het gevoel te geven dat ze welkom zijn. In een wereld waar producten en diensten steeds beter met elkaar te vergelijken zijn, kun je je met Hostmanship positief onderscheiden.

Hostmanship zorgt ervoor dat iemand graag zaken met je doet, betrokken medewerkers en bezieling ervaart en kiest voor de oplossing die je biedt. Laat jouw klanten zich willen opstellen als je ambassadeurs. 

Zomerfeest

YOUNG TVVL zou YOUNG TVVL niet zijn als we er geen feestje van maken! Na een actieve middag en bouwen aan wat jou persoonlijk onderscheidt van je collega’s praten we na aan het zwembad met uitzicht over zee. De BBQ gaat aan, genieten maar! Na de BBQ nodigen we iedereen uit om nog even door te feesten onder het genot van lekkere tunes van de DJ. 

Word Vriend

Wil jij de naam van jouw bedrijf verbinden aan dit gave event waar ontwikkeling centraal staat? Waar veelbelovende jong professionals die de toekomst in hun handen hebben elkaar ontmoeten? Meld je aan als Vriend van het YOUNG TVVL Zomerfeest en laat zien waar jouw bedrijf voor staat. Meer over Word Vriend?

YOUNG TVVL

YOUNG TVVL helpt jong professionals; studenten, milleniums en iedereen die ‘jong van geest is’ op een laagdrempelige manier met werk, carrière en netwerk. Zeker voor jongere vakmensen, die relatief nieuw in het vakgebied werkzaam zijn is het belangrijk zichzelf te profileren in het werkveld. Waar haal je de tijd vandaan voor het opbouwen van een netwerk?

De behoefte aan kennis en informatie is groot. Het deelnemen aan de evenementen van YOUNG TVVL helpt je daarbij. Je krijgt de kans cursussen te volgen, deel te nemen aan expertgroepen en creëert een podium voor jou en jouw bedrijf.

Meld je snel aan & neem je Buddy mee! Vind je het lastig alleen te komen? Wij vinden het leuk als jij ook je steentje bijdraagt door nieuwe mensen te introduceren in de vereniging. Daarom mag je kosteloos een buddy meenemen. 

Terugblik 2017

YOUNG TVVL

Deelnemersprijs

Ticket Prijs
Leden en medewerkers bedrijfsleden Gratis
Niet leden Gratis
Studenten Gratis
JPV leden Gratis

Aanmelden 
Vergeet je Buddy niet! 

Annulering & no show
Bij annulering binnen 1 week voor het event of no show brengt TVVL €20 (ex btw) in rekening. Plaatsvervanging is altijd mogelijk.

Meer informatie
Mylenne Hamaker, T 088 4010605
e-mail

Voorwaarden Congressen en Bijeenkomsten | Privacy Policy

Deel met anderen