TVVL en Inka gaan samenwerking aan

IMG20230504111551.jpg

Met enthousiasme kondigen TVVL en Inka aan om samen te werken. De vennoten van inkooporganisatie Inka krijgen hiermee toegang tot veel kennis. TVVL en Inka verwachten uit hun samenwerking voordelen voor hun respectievelijke leden, de sector én de maatschappij te behalen. 

Inka is een inkooporganisatie van maximaal 25 middelgrote installateurs en hecht veel waarde aan samenwerking op de lange termijn. Om het kennisniveau onder hun vennoten op peil te houden én te vergroten is de samenwerking met TVVL aangegaan. De vennoten die hieraan willen deelnemen worden via Inka lid van de vereniging TVVL en genieten hiermee van alle lidmaatschapsvoordelen. Eric Pluut (directeur Inka): “Om verder uitvoering te geven aan onze ambitieuze plannen en om het kennisniveau van onze vennoten te waarborgen, kijken wij ernaar uit om samen te werken met TVVL. TVVL opereert in het hart van de installatietechniek en past daarom perfect bij ons. In de gesprekken met TVVL merkten wij al snel hoe fijn het is om met deze vereniging als partner samen te werken, juist omdat zij zo’n breed pallet aan kennis aanbieden. Van TVVL Magazine tot de kennisbank en van congressen tot een uitgebreid cursusprogramma. De medewerkers van onze vennoten kunnen hier zeker veel profijt van hebben."

Cas Wegman, operationeel directeur TVVL “Wij heten Inka en haar vennoten van harte welkom. Wij hopen dat alle vennoten van Inka zich aansluiten en deelnemen aan alle activiteiten van onze vereniging. Of dat nu als kennisbrenger of kennishaler is. Inka is een mooie partner om mee samen te werken en ik denk dat we met elkaar mooie stappen kunnen zetten in het verbinden van professionals en het delen van kennis vanuit verschillende disciplines. We kijken uit naar een waardevolle samenwerking en partnerschap!”

« Terug