Bekijk onze TVVL vacatures

Word jij onze nieuwe collega of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe, uitdagende functie? We hebben 2 ontzettend leuke vacatures openstaan!

Manager Kennisontwikkeling (32-40 uur)
Als Manager Kennisontwikkeling bij TVVL ben je verantwoordelijk voor het organiseren en aanjagen van kennisontwikkeling. Je begeleidt hiervoor projecten en onderzoeken. Van praktische studies tot visiedocumenten met technieken, toepassingen en innovaties. Deze projecten en onderzoeken vinden vooral plaats in de expertgroepen & communities van TVVL, waarbij je als Manager Kennisontwikkeling samen met je collega zorgdraagt voor een succesvolle afronding. 
Bekijk de vacature & solliciteren

Cursuscoördinator (24-40 uur)
Als Cursuscoördinator ben je samen met het team verantwoordelijk voor het cursusaanbod van TVVL.  Je levert kwalitatief en inhoudelijk hoogwaardige cursussen volgens de kwaliteitsdoelstellingen van de vereniging. Samen met het cursussecretariaat zorg je dat de dagelijkse gang van zaken rondom onze 50 cursussen perfect verloopt. Met externe vakdocenten en auteurs zet je nieuwe cursussen op en zorg je dat deze geprogrammeerd en uitgevoerd worden.
Bekijk de vacature & solliciteren

« Terug