Bekijk onze TVVL vacatures

16-februari-2023

Word jij onze nieuwe collega of ken jij iemand die op zoek is naar een nieuwe, uitdagende functie? We hebben 3 ontzettend leuke vacatures openstaan!

Marketing en Communicatie Specialist (32-40 uur)
Als marketing & communicatie specialist bouw je verder aan de zichtbaarheid van diverse verenigingen binnen het Shared Service Centre van TVVL én andere kennisautoriteiten binnen technisch Nederland. Samen met 4 leuke collega marketeers ben je onderdeel van een zelfsturend team. Als creatief denker en doener geef je verdere invulling aan onze marketing- en communicatiestrategie en de uitwerking daarvan voor de verenigingen waar wij voor werken. 
Bekijk de vacature & solliciteren 

Cursuscoördinator (24-40 uur)
Als Cursuscoördinator ben je samen met het team verantwoordelijk voor het cursusaanbod van TVVL.  Je levert kwalitatief en inhoudelijk hoogwaardige cursussen volgens de kwaliteitsdoelstellingen van de vereniging. Samen met het cursussecretariaat zorg je dat de dagelijkse gang van zaken rondom onze 50 cursussen perfect verloopt. Met externe vakdocenten en auteurs zet je nieuwe cursussen op en zorg je dat deze geprogrammeerd en uitgevoerd worden.
Bekijk de vacature & solliciteren

« Terug