Vacature: online marketeer

09-mei-2022

TVVL zoekt voor haar communicatieteam een creatieve, enthousiaste en proactieve online marketeer ter vervanging van één van onze collega’s tijdens haar zwangerschapsverlof. Je gaat aan de slag met het verbeteren van de traffic en conversie van onze website. Vanuit de rapportages die jij opstelt, weet je de voortgang en het resultaat van je werk goed te monitoren en verantwoorden. Ook ga je aan de slag met het ontwikkelen van een social media strategie. Naast de taken en verantwoordelijkheden voor TVVL pak je ook online marketing voor enkele gerelateerde verenigingen en/of stichtingen op.

TVVL: voor techniek, voor mensen, voor innovatie
Techniek betekent niet altijd een technisch verhaal, interessanter zijn de mensen achter de techniek en het effect van techniek op mens, maatschappij en de aarde. TVVL is een vereniging van mensen die van (installatie)techniek houden. We kijken welke uitdagingen en problemen er binnen de installatietechniek spelen en brengen de juiste mensen bij elkaar om daarmee aan de slag te gaan. Welke kennisbehoefte is er en welke rol kan TVVL daarin spelen? Met inbreng van ieders expertise gaan we op zoek naar nieuwe, slimmere oplossingen. Binnen en buiten onze expertgroepen en communities. Met elkaar creëren we een omgeving waarin professionals in de installatietechniek de ruimte krijgen om baanbrekend te zijn. De kennis die TVVL ontwikkelt delen we via onze evenementen, cursussen, TVVL Magazine, website, social media, etc.

Je taken:

 • Je geeft frisse en kritische input bij de ontwikkeling van onze marketingstrategie
 • Je levert een bijdrage aan het verbeteren van de traffic en conversie van onze websites
 • Je vergroot onze online zichtbaarheid via o.a. SEO, SEA en linkbuildingcampagnes
 • Je ontwikkelt de strategie voor onze social media kanalen.
 • Jij bent continue op zoek naar manieren om de online zichtbaarheid te vergroten.

Wat wij zoeken:

 • Je beschikt over een hbo-diploma in de richting van communicatie en een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.
 • Naast interesse in online marketing is het belangrijk dat je 2 tot 3 jaar recente relevante werkervaring hebt op dit gebied, zodat je weet wat het inhoudt en je vanuit jouw expertise kunt bijdragen aan het team.
 • Je hebt ervaring met programma’s als Hootsuite, LinkedIn Advertising, Google Analytics, etc.
 • Je bent ondernemend, initiatiefrijk, enthousiast, flexibel, kan goed aan verschillende taken en projecten tegelijk werken en nauwkeurig het overzicht bewaken.

Wat wij bieden:

 • Een zelfstandige en uitdagende functie voor 24 uur per week (t/m februari 2023)
 • Een marktconform salaris
 • Goede arbeidsvoorwaarden
 • Een prettige werksfeer in een professioneel, collegiaal en gemotiveerd team

Het verenigingsbureau van TVVL telt op dit moment 23 medewerkers, waarvan 5 marketing en communicatie collega’s. De sfeer binnen het bureau is informeel en gericht op samenwerken. De medewerkers kennen en nemen hun verantwoordelijkheid en hebben een grote zelfstandigheid. Het verenigingsbureau is gevestigd in Woerden.

Kortom; een heel veelzijdige parttime functie op ons kantoor in Woerden.

Wil je meer weten of solliciteren? Neem contact op met Veerle van Gent via 088 401 06 06 of mail naar v.vangent@tvvl.nl.

« Terug