Holland Water en Xigna verlengen kennispartnerschap

Verlenging kennispartnerovereenkomst Xigna en Holland Water 3.jpg18-november-2021

Als waterveiligheidsexperts voor het veilig gebruik van water werken Holland Water en Xigna hard aan het verkleinen van de waterfootprint en het verbeteren van de kwaliteit van drink- en proceswater. Het delen van hun kennis en expertise én het constructief samenwerken buiten het eigen vakgebied zien beide partijen als de manier om sneller resultaten te behalen. De TVVL Co-Kennispartners hebben daarom officieel hun TVVL Kennispartnerschap met 3 jaar verlengd.

John Lens, directeur bij TVVL: “3 jaar geleden gaven Holland Water en Xigna een nieuwe invulling aan het TVVL Kennispartnerschap door deze met ieder een eigen visie en kennis te delen. We zijn ontzettend blij met de inbreng van beide partijen binnen de vereniging en de sector waarin wij werkzaam zijn; dankzij hun passie en bevlogenheid zijn er verschillende initiatieven gestart en heeft kennisdeling, elkaar inspireren en netwerken binnen de TVVL Kennispartners een nieuwe impuls gekregen. Wij kijken dan ook uit naar de komende 3 jaar!”

“Vorig jaar heeft Holland Water besloten om haar groei stevig te gaan versnellen, om zo meer gebouwbeheerders te kunnen helpen met hun water- en legionellabeheer. We hebben onder andere de hele interne waardeketen klaargestoomd voor opschaling, watertech broeders Uvidis en Ateca geacquireerd en ons product portfolio uitgebreid. Voor ons is en blijft het belangrijk om de collaboratie op te blijven zoeken met andere professionals in het veld en daarbuiten: samen met hen willen we nadenken over de watertech oplossingen van de toekomst. TVVL is een waardevol knooppunt in het leggen van deze verbindingen. Met trots verlengen wij daarom, gezamenlijk met Xigna, het kennispartnerschap met TVVL. Xigna is een bedrijf met een pragmatische kijk op waterveiligheid en deelt dezelfde kernwaarden als wij. We werken graag met ze samen,” aldus Mark de Vaal, Head of Sales - Hospitality & Leisure bij Holland Water.

Erwin Nijlant, Technisch Directeur bij Xigna: “Innovatief, onafhankelijk en gepassioneerd lost Xigna al jaren structureel problemen op in waterinstallaties. De samenwerking met  TVVL maakt het mogelijk om onze ervaringen en expertise te delen met de leden, kennispartners en de installatiesector.  Daarnaast heeft het TVVL Kennispartnerschap ook kennis opgeleverd door onder andere de samenwerking met de andere kennispartners bij het organiseren van diverse bijeenkomsten. Wij zien dan ook nog veel potentie in een groeiend TVVL kennispartnerschap en verwachten dat het mooiste nog moet komen.”

Lees meer over Xigna
Lees meer over Holland Water

« Terug