Carrier verlengt verbinding als TVVL Kennispartner

verlenging Carrier 5-2020.JPG25-mei-2020

Met trots maakt TVVL bekend dat Carrier afgelopen week hun overeenkomst als kennispartner van TVVL met 3 jaar hebben verlengd. In deze onzekere tijd is het extra waardevol dat kennispartners zoals Carrier  vertrouwen in TVVL tonen en het belang van verbinding binnen de branche onderstrepen. Met het kennispartnerschap draagt Carrier bij aan kennisontwikkeling op hun eigen expertisegebied. TVVL draagt als kennisknooppunt, bij aan oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Door het delen van kennis ondersteunen de partners TVVL in haar missie.

Carrier heeft zich 6 jaar geleden als eerste kennispartners aan TVVL verbonden. Sindsdien is het aantal TVVL kennispartners uitgegroeid tot 10. We zien graag dat de kennispartners de komende jaren een actieve rol pakken, om zo richting te kunnen geven aan hun vakgebied. Als aanvulling op het kennispartner netwerk sparren ook de marketeers van de kennispartners op regelmatige basis met elkaar in gezamenlijke meetings. Zo kan nog meer lering getrokken worden uit best practices en uitdagingen.

Carrier

‘Kennis delen zit in de genen van Carrier’, aldus Dick van Giezen, New Equipment Sales director van Carrier. Vanuit die gedachte is Carrier al langdurig als Kennispartner verbonden aan TVVL.

De bijdrage van TVVL Kennispartners wordt onder andere zichtbaar in kennisdeling tijdens lezingen, cursussen, het TVVL Magazine en onderzoek.

« Terug

Reacties op 'Carrier verlengt verbinding als TVVL Kennispartner'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.