TVVL zoekt Online marketing en communicatie talent

TVVL logo.png

Je krijgt een breed takenpakket met veel eigen verantwoordelijkheid, waarbij de focus ligt op online marketing en communicatie. Dat is jouw specialiteit en uitdaging. Je werkt in teamverband aan marketing- en /of communicatieprojecten om de vereniging nog sterker neer te zetten. Vanuit de rapportages die jij opstelt, weet je de voortgang en het resultaat van je werk goed te monitoren en verantwoorden. Ook ga je aan de slag met het (laten) ontwikkelen van content voor de website, social media en ons online platform TVVL Connect. Naast de taken en verantwoordelijkheden voor TVVL pak je ook marketing en communicatie voor enkele gerelateerde verenigingen en stichtingen op.

TVVL: voor techniek, voor mensen, voor innovatie
Techniek betekent niet altijd een technisch verhaal, interessanter zijn de mensen achter de techniek en het effect van techniek op mens, maatschappij en de aarde. TVVL is een vereniging van mensen die van (installatie)techniek houden. Wij verkennen, innoveren en delen. We kijken welke uitdagingen en problemen er binnen de installatietechniek spelen en brengen de juiste mensen bij elkaar om daarmee aan de slag te gaan. Welke kennisbehoefte is er en welke rol kan TVVL daarin spelen? Met inbreng van ieders expertise gaan we op zoek naar nieuwe, slimmere oplossingen. Binnen en buiten onze expertgroepen en communities. Met elkaar creëren we een omgeving waarin professionals in de installatietechniek de ruimte krijgen om baanbrekend te zijn. De kennis die TVVL ontwikkelt delen we via onze evenementen, cursussen, TVVL Magazine, website, social media, etc.

Je taken:
• Je geeft frisse en kritische input bij de ontwikkeling van onze marketing- en communicatiestrategie
• Je begeleidt, monitort en verbetert onze online en SEO-prestaties
• Je levert een bijdrage aan het verbeteren van de traffic en conversie van onze websites en zet nieuwe websites en portals op.
• Je ontwikkelt, optimaliseert en verspreidt content voor onze on- en offline marketingkanalen, websites en social media kanalen. Het hele pakket aan content: tekst, beeld, video, andere creatieve invalshoeken. Leef je uit!

Kennis en ervaring:
• Je hebt hbo werk- en denkniveau
• Naast interesse in online marketing is het belangrijk dat je 2 tot 3 jaar recente relevante werkervaring hebt in online marketing, zodat je weet wat het inhoudt en je vanuit jouw expertise kunt bijdragen aan het team.
• Je bent ondernemend, initiatiefrijk, enthousiast, flexibel, kan goed aan verschillende taken en projecten tegelijk werken en nauwkerig het overzicht bewaken.

Wij bieden:
• Een zelfstandige en uitdagende functie voor 24 uur per week
• Een marktconform salaris
• Goede arbeidsvoorwaarden
• Een prettige werksfeer in een professioneel, collegiaal en gemotiveerd team

Het verenigingsbureau van TVVL telt op dit moment 16 medewerkers, waarvan 2 marketing en communicatie collega’s. De sfeer binnen het bureau is informeel en gericht op samenwerken. De medewerkers kennen en nemen hun verantwoordelijkheid en hebben een grote zelfstandigheid. Het verenigingsbureau is gevestigd in Woerden. Kortom; een heel veelzijdige parttime functie op ons kantoor in Woerden.

Wil je meer weten of solliciteren? Neem contact op met Veerle van Gent of Femke van Egmond via 088 401 06 00 / marcom@tvvl.nl

« Terug

Reacties op 'TVVL zoekt Online marketing en communicatie talent'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.