Systemair verlengt verbinding TVVL Kennispartner

Ondertekening Kennispartner Systemair 1.JPG26-november-2018

Systemair heeft vrijdag 23 november 2018 de verbinding met TVVL als kennispartner weer voor 3 jaar verlengd. Systemair was al ruim voordat zij in 2015 kennispartner werd actief betrokken bij de vereniging. Door zich nu weer voor 3 jaar als kennispartner aan de vereniging te verbinden blijft Systemair haar waardevolle bijdrage leveren aan de ontwikkeling en het delen van kennis binnen de sector. 

De TVVL kennispartners bestaan uit een gemêleerde groep van inmiddels 10 verschillende bedrijven. De inbreng van iedere kennispartner vanuit de eigen expertise is daardoor van grote toegevoegde waarde voor de verdere ontwikkeling van ons vakgebied.

TVVL Kennispartners kenmerken zich als koplopers in de sector die innovatie voorop stellen en actief kennis delen. Ze zien niet alleen het belang in van het delen van kennis, maar pakken zelf ook een vooruitstrevende en actieve rol om richting te geven aan hun vakgebied. Zij begrijpen dat door kennisontwikkeling en kennisdeling technologische ontwikkelingen worden aangejaagd en het vakgebied zich blijft ontwikkelen. Dit tonen zij door het aangaan van een langdurige relatie met een vereniging die zich profileert als kennisautoriteit.

Systemair
“Om te komen tot een toekomstbestendige gebouwde omgeving zijn integrale installatieconcepten nodig. Dit vraagt om nauwe samenwerking binnen de bouwketen. Bouwpartners en opdrachtgevers wenden zich daarom steeds vaker tot fabrikanten om mee te denken over oplossingen. Een logische stap, omdat bij ons de meeste innovatie plaatsvindt en we dus de kennis in huis hebben. Binnen TVVL Kennispartners werkt Systemair samen met andere producenten en leveranciers om deze kennis uit te dragen. Van licht tot lucht, de TVVL Kennispartners zijn afkomstig uit een hele brede variatie van disciplines. Gezamenlijk biedt ons dat de kans om de bouwketen te ondersteunen met de juiste systeemoplossingen voor energieneutraal bouwen,” aldus Systemair.

De bijdrage van TVVL Kennispartners komt ten goede aan het ontwikkelen en delen van kennis door een bijdrage te leveren aan lezingen, cursussen, TVVL Magazine en onderzoek.

« Terug

Reacties op 'Systemair verlengt verbinding TVVL Kennispartner'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.