NIEMAN verlengt verbinding TVVL Kennispartner

Ondertekening verlenging TVVL Kennispartnerschap en NIEMAN.jpg29-oktober-2018

Met trots maakt TVVL bekend dat Nieman vandaag de verbinding met TVVL als kennispartner voor 3 jaar heeft verlengd. Met het kennispartnerschap draagt Nieman bij aan kennisontwikkeling op haar eigen expertisegebied. TVVL levert als kennisknooppunt oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Met het kennispartner ondersteunen zij TVVL in haar missie.

Nieman heeft zich 3 jaar geleden als 4e kennispartners aan TVVL verbonden. Inmiddels hebben nog vier nieuwe partners zich daar aan toegevoegd. De kennispartners bestaan uit een gemêleerde groep, waardoor iedereen een eigen bijdrage kan leveren en daarmee van grote toegevoegde waarde is. Als enige adviesbureau binnen de kennispartners is Nieman een waardevolle partner.

TVVL Kennispartners kenmerken zich als koplopers in de sector die innovatie voorop stellen en actief kennis delen. Ze zien niet alleen het belang in van het delen van kennis, maar pakken zelf ook een vooruitstrevende en actieve rol om richting te geven aan hun vakgebied. Zij begrijpen dat door kennisontwikkeling en kennisdeling technologische ontwikkelingen worden aangejaagd en het vakgebied zich blijft ontwikkelen. Daarnaast tonen de kennispartners zich als een uitstekend werkgever door kennisontwikkeling en verspreiding bij hun werknemers te stimuleren.

NIEMAN
Nieman is betrokken bij ontwikkelingen in de bouw met de focus op samenwerken, kennisdelen- en overdragen. Het TVVL Kennispartnerschap brengt Nieman specialistische kennis, ontmoetingen en nieuwe samenwerkingsverbanden. Samen kijken wij met een open oog naar de vraag van de klant, de behoeften van de eindgebruikers en de noodzaak van maatschappelijke veranderingen en verduurzaming.

De bijdrage van TVVL Kennispartners komen ten goede aan het ontwikkelen en delen van kennis door een bijdrage te leveren aan lezingen, cursussen, TVVL Magazine en onderzoek

Foto:
Staand: v.l.n.r. Henk Koekoek (directie NIEMAN) en Judith Dessing (directie NIEMAN)
Zittend: v.l.n.r. Marc van Bommel (directie NIEMAN) en John Lens (directeur TVVL)

« Terug

Reacties op 'NIEMAN verlengt verbinding TVVL Kennispartner'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.