Introductiebijeenkomst Stichting SKOOB

De eenjarige opleiding Bouwprocesmanagement van de stichting SKOOB is officieel erkend als post-hbo-opleiding. De vijfde leergang start in september. Bestuurssecretaris/kerndocent techniek Jan Pieter van Dalen en cursusleider Hajé van Egmond over nut en noodzaak van de bouwprocesmanager.

Op dinsdag 29 mei van 16.00 tot 17.30 uur organiseerd Stichting SKOOB een introductiebijeenkomst, met aansluitend de gelegenheid om een hapje mee te eten en de Raad van Advies te ontmoeten. 
Locatie: Nieman, Atoomweg 400 Utrecht

De onmisbare schakel, zo wordt de opleiding Bouwprocesmanagement door de Stichting Kennisoverdracht, Onderzoek en Ontwikkeling Bouwprocesmanagement in het logo op de website genoemd. De bouwprocesmanager. Een nieuwe rol, zonder dat die rol overigens heel duidelijk gedefinieerd is. Werkvoorbereiders melden zich aan, projectleiders, hoofduitvoerders, maar ook docenten van de opleidingen bouwkunde. Vier leergangen zijn inmiddels geweest en de officiële erkenning door CPION Post-hbo-opleiding leert integraal denken Erkenning voor ‘de onmisbare schakel’ (het Centrum voor Post Initieel Onderwijs Nederland), is ‘een mooie kroon op het werk en vooral erkenning voor de integraal bouwprocesmanager’, schrijft de stichting in het persbericht.
Je kunt je aanmelden via: info@bouwprocesmanagement.org

« Terug