De mens voorop op TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2018

Techniek is al lang niet meer de belemmerende factor in het verduurzamen van Nederland. Wensen van de mens in het gebruik en het ontwerp van apparaten en installaties staan voorop om serieuze stappen naar duurzaamheid te zetten. Op het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2018 laten TVVL Kennispartners en bedrijfsleden vanuit dit thema zien hoe samenwerking in een sterk veranderende markt de stuwende kracht voor innovatie is.

TVVL Podium De mens voorop
In een ronde langs de verschillende stands op het TVVL Kennisplein ervaart de bezoeker dat TVVL-partners verder kijken dan eigen oplossingen. Zij hebben juist een open oog voor de vraag van de klant, de onuitgesproken behoeften van de eindgebruikers en de noodzaak van maatschappelijke verandering en verduurzaming. Het TVVL Kennisplein staat in het teken van kennisdelen, ontmoeten en samenwerken.  Met een uitgebreid podiumprogramma worden bezoekers geprikkeld om ook na de beurs na te denken over de vraag welke bijdrage zij zelf willen leveren aan het thema van Building Holland 2018: samen bouwen aan de toekomst van Nederland.

Over Building Holland 2018
Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 april 2018 staat de RAI in Amsterdam in het teken van Building Holland 2018. Tijdens Building Holland komen 15.000 bezoekers en 230 standhouders samen om kennis te delen, te netwerken en om innovatieve producten en concepten te zien en ervaren. De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het TVVL Kennisplein vindt u in
Hal 12. Meer informatie: www.buildingholland.nl

« Terug