Pilotkorting TVVL Human Skills cursussen

TVVL is zich ervan bewust dat techniek alleen niet meer volstaat om de uitdagingen waar organisaties voor staan het hoofd te bieden. Daarom vormen Human Skills al enige tijd onderdeel van enkele TVVL cursussen. Voor technici die zich verder willen ontwikkelen op het gebied van multidisciplinaire samenwerking en/of communicatieve vaardigheden bieden wij nu ook 4 losse Human Skills cursussen aan:

Gesprekstechnieken
Om techniek zo goed mogelijk in te zetten is het noodzakelijk dat technici goed contact onderhouden met mensen die van belang zijn voor het slagen van hun werk. Belangrijk hierbij is makkelijk contactleggen met de omgeving. Achterhalen wat voor anderen belangrijk is, de ander kunnen overtuigen van het belang van de techniek en sterker in een onderhandelingspositie staan. Lees verder.

Leidinggeven

Je kunt pas goed leidinggeven aan anderen, als je goed kunt leidinggeven aan jezelf. Het eerste waar we in deze cursus dan ook aan gaan werken, is leidinggeven aan jezelf. In deze cursus reiken we praktische handvatten aan om de basisvaardigheden leidinggeven te verbeteren, waardoor technici een leidinggevende rol op een goede manier in kunnen vullen. Of je nu voor een grote of een heel kleine groep staat, of het nu collega’s, een bouwteam of externen zijn, we leren je presenteren en overtuigen met inhoud en lef. Lees verder.

Adviesvaardigheden
In deze cursus staat het ontwikkelen van adviesvaardigheden centraal. We oefenen met gesprekstechnieken, waardoor anderen de noodzaak onderkennen om meer en vroegtijdiger gebruik te maken van eigen expertise en inzichten. Leren omgaan met verschillende rollen en persoonlijkheden. Hoe kun je eigen ineffectieve gedachten op sporen en ombuigen naar overtuigingen die wel werken? Lees verder.

Presenteren en overtuigen met lef
Voor veel mensen levert presenteren de nodige spanning op. Hoewel het aan de aanwezige kennis niet ligt, vinden veel mensen het lastig op die kennis om een originele en ontspannen manier voor het voetlicht te brengen. Tijdens deze cursus worden handvatten aangereikt om het publiek te boeien op een manier die bij technici past. Lees verder.


Waarom TVVL?
TVVL staat bekend om haar hoogwaardige technische cursussen. Al jaren zijn onze titels een begrip en een ijkpunt in de installatiesector. Zo verzorgen we 6 post hbo cursussen die hoog aangeschreven staan. Waarom gaat TVVL dan cursussen aanbieden op het gebied van Human Skills? De kracht van TVVL is juist dat we de taal van de installatiesector spreken en technici bij elkaar brengen met gelijksoortige uitdagingen en in herkenbare situaties. Bij ons dus geen gemêleerd gezelschap, maar leren van en met gelijkgestemden.

Korting
Omdat het de eerste keer is dat we deze cursussen geven, profiteren deelnemers van een pilotkorting van 10%. TVVL leden krijgen al 15% ledenkorting en met de pilotkorting erbij krijg je dus 25% korting op de cursusprijs! De pilotkortingsactie loopt tot 1 juli 2018 voor alle boekbare data in 2018. 

Meld je aan!

« Terug

Reacties op 'Pilotkorting TVVL Human Skills cursussen'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.