Leden UNETO-VNI ontvangen korting op cursusaanbod TVVL

26-september-2017

Leden van UNETO-VNI ontvangen voortaan korting op het cursusaanbod van TVVL. Beide organisaties willen met de overeenkomst een impuls geven aan kennisoverdracht en persoonlijke deskundigheidsbevordering in de installatiebranche.

Directeur Erik van Engelen van UNETO-VNI: ‘De cursussen van TVVL staan hoog aangeschreven in de installatiesector. Het is dus een goede zaak dat wij onze leden nu dit gunstige aanbod kunnen doen.’ Volgens Van Engelen sluit de overeenkomst aan bij de strategische koers van UNETO-VNI om de synergie tussen de diverse kennisorganisaties in de installatiesector te versterken.

Ook TVVL-directeur John Lens is trots op de samenwerking. Lens: ‘Dit laat zien dat UNETO-VNI de TVVL-cursussen beschouwt als impuls voor persoonlijke ontwikkeling. Logisch dus dat een groot aantal installatiespecialisten jaarlijks deelneemt aan een cursus om hun kennis up-to-date te houden. Met deze samenwerking worden de TVVL-cursussen nóg toegankelijker voor de leden van UNETO-VNI. TVVL verwacht daarom dat veel installatietechnici gebruik gaan maken van dit aantrekkelijke aanbod.’

Leden van UNETO-VNI ontvangen korting op een groot aantal TVVL-cursussen, waaronder Duurzaamheid in de gebouwde omgeving, Luchtbehandelingstechniek, Hogere Elektrotechniek, Sanitaire Installaties en Geluid in Technische Installaties.

TVVL heeft een uitgebreid aanbod van vakinhoudelijke bijscholing voor medewerkers in de installatiesector. Het aanbod is onderverdeeld in technische ontwerpvaardigheden, integraal samenwerken en projectmanagement. De cursussen zijn bedoeld voor zowel ervaren als startende technici, engineers en ontwerpers werkzaam bij adviesbureaus, installatiebedrijven, leveranciers, opdrachtgevers of overheid.

Foto: ondertekening van de samenwerkingsovereenkomst door directeur Erik van Engelen van UNETO-VNI (rechts) en TVVL-directeur John Lens (links).

« Terug

Reacties op 'Leden UNETO-VNI ontvangen korting op cursusaanbod TVVL'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.