TVVL Magazine vindt nieuwe uitgever

11-september-2017

Duurzaam Gebouwd, hét integrale platform voor de bouw- en vastgoedsector, neemt de exploitatie van TVVL Magazine per 1 oktober 2017 over van Merlijn Media. TVVL heeft veel vertrouwen in de samenwerking met Duurzaam Gebouwd. “Het is goed een nieuwe partner in Duurzaam Gebouwd te hebben gevonden in een tijd waarin integrale samenwerking, kennis- en netwerkdeling en het samen ontwikkelen van nieuwe business centraal staat”, zegt John Lens, directeur TVVL.

Duurzaam Gebouwd focust zich op 3 concrete stappen: communiceren, verbinden en activeren. Lens: “TVVL heeft gezocht naar een nieuwe partner die het belang inziet van een online platform”. Duurzaam Gebouwd communiceert 24/7 via multimediaproducten nieuws, innovaties, projecten en visies. Het platform heeft een groot bereik en kenmerkt zich in kennisdeling en onafhankelijkheid.

TVVL Magazine behoudt voorlopig de vertrouwde redactionele formule en het herkenbare uiterlijk. In 2018 volgen geleidelijk verbeteringen in de formule. Directeur Wietse Walinga van Duurzaam Gebouwd is enthousiast over de samenwerking. “TVVL zorgt al vele decennia voor verbinding tussen mensen en organisaties. Daardoor ontstaan nieuwe en vooral lucratieve samenwerkingen, wat de gebouwde omgeving naar een hoger niveau tilt.“ De betrokkenheid van TVVL-leden met haar kennisproducten als evenementen, cursussen en magazine staat breed bekend in de markt. “Veel platforms en vereniging dromen van zo’n hechte community, waarin wordt geïnnoveerd en constant nieuwe partnerships ontstaan. We kijken er dan ook naar uit om gezamenlijk de kwaliteit van het TVVL-magazine te bewaken en verder te verhogen.”

Voorzitter van de redactieraad Martijn Kruijsse stopt na het september-nummer en assisteert waar nodig de nieuwe voorzitter Dr. Ing Lada Hensen Centnerová, docent aan de Technische Universiteit van Eindhoven, om te zorgen voor een goede overgang. De functie van hoofdredacteur gaat naar Harmen Weijer, al 18 jaar actief als hoofdredacteur voor diverse vakbladen. 

« Terug

Reacties op 'TVVL Magazine vindt nieuwe uitgever'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.