TVVL start opleidingstraject voor jong professionals van Voort

05-september-2017

TVVL, kennispartner in de technologiesector, begint met de ontwikkeling van een revolutionair opleidingstraject om jong professionals werkzaam bij technisch detacheringsbureau Voort binnen 2 jaar op te leiden tot post hbo niveau binnen de installatiebranche. TVVL gebruikt hierbij een specifieke op maat gemaakt traject van klassikaal en online leren.

Binnen de installatiesector is er een grote behoefte aan vakkundig personeel. Door de groeiende vraag en onvoldoende aansluiting van het reguliere onderwijs op de arbeidsmarkt is het vaak moeilijk de juiste technische professionals te vinden. TVVL ontwikkelt daarvoor speciaal afgestemd lesmateriaal dat gericht inspeelt op de behoeften van jong professionals en hun opdrachtgevers. Hierbij wordt een combinatie gemaakt van nieuwe lesstof en het basismateriaal vanuit de post hbo cursussen Hogere Elektrotechniek en Luchtbehandeling. TVVL stoomt hiermee jong professionals klaar en speelt in op de ontwikkelingen in de branche. 

John Lens, directeur van de vereniging TVVL, aan het woord: “TVVL wil vanuit haar missie Voort ondersteunen om te investeren in de technologiesector via het ontwikkelen en verspreiden van kennis in de sector. TVVL zet zich in voor een toekomst waarin techniek in dienst staat van mens en maatschappij. Daarom is het ook zo belangrijk dat technische professionals zich blijven ontwikkelen en zijn we zo blij met de kansen die Voort hun jong professionals hierin biedt. Zij creëren immers mede onze toekomst met de kennis die ze bij TVVL opdoen.”

« Terug