Carrier, Orange Climate en Remeha verlengen verbinding TVVL Kennispartner

04-september-2017

Met trots maakt TVVL bekend dat Carrier, Orange Climate en Remeha afgelopen week hun verbinding met TVVL als kennispartner voor 3 jaar hebben verlengd. Met het kennispartnerschap dragen Carrier, Orange Climate en Remeha bij aan kennisontwikkeling op hun eigen expertisegebied. TVVL levert als kennisknooppunt, oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Met de verbinding ondersteunen de kennispartners TVVL in haar missie.  

Carrier, Orange Climate en Remeha hebben zich 3 jaar geleden als eerste kennispartners aan TVVL verbonden. Sindsdien is het aantal TVVL kennispartners uitgegroeid tot 6. Met de rol van kennispartner biedt TVVL bedrijfsleden, die niet alleen het belang inzien van kennisdelen en kennisontwikkeling, de mogelijkheid een actieve rol te pakken waarmee zij richting geven aan het vakgebied.

Carrier
‘Kennis delen zit in de genen van Carrier’, aldus Carrier. Vanuit die gedachte is Carrier dan ook nauw verbonden met TVVL waarbij een langdurige relatie in de vorm van Kennispartner belangrijk is in plaats van event sponsoring.

Orange Climate
Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel bij Orange Climate. Dit is zichtbaar in hun gezamenlijke verklaring, producten en werkwijze. Het overdragen van kennis en ervaring naar de nieuwe generatie en de markt via het Kennispartnerschap is voor hen enorm belangrijk.  

Remeha
Remeha vindt het belangrijk om kennis en ervaring te delen in de utiliteitsbranche, vooral met het oog op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Samen sterker door het delen van actuele en hoogwaardige kennis op het gebied van duurzaamheid en innovatiekracht. Met deze gedachten is Remeha verbonden aan het Kennispartnerschap.

De bijdrage van TVVL Kennispartners komen ten goede aan het ontwikkelen en delen van kennis door een bijdrage te leveren aan lezingen, cursussen TVVL Magazine en onderzoek.

« Terug

Reacties op 'Carrier, Orange Climate en Remeha verlengen verbinding TVVL Kennispartner'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.