TVVL trots op nieuwe kennispartner Bosch Thermotechniek

Bosch Thermotechniek tekende vandaag, met terugwerkende kracht vanaf 1 januari 2017, voor het driejarig kennispartnerschap bij TVVL.


Thermotechniek zet al geruime tijd in op de reductie van fossiele brandstoffen en maximalisering van de toepassing van duurzame energie. Met het kennispartnerschap draagt Bosch Thermotechniek bij aan kennisontwikkeling op dit gebied. TVVL levert als kennisknooppunt, oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Met deze verbinding ondersteunt Bosch Thermotechniek TVVL in haar missie.

John Lens, directeur bij TVVL: “Wij zijn verheugd met de keuze van Bosch Thermotechniek om kennispartner van TVVL te worden. Naast Carrier, Orange Climate, Remeha, Systemair en Nieman is Bosch Thermotechniek de 6e kennispartner en een waardevolle aanvulling. TVVL-kennispartners kenmerken zich als succesvolle ondernemingen die groei in de markt stimuleren en actief kennis delen.”

Rik Visscher, Director Sales Operations bij Bosch Thermotechniek: “Met dit kennispartnerschap gaan we de samenwerking met andere leveranciers aan om de klant zo het beste te kunnen bieden. Wij signaleren een duidelijke behoefte aan kennis. Alleen door actief het gesprek met elkaar aan te gaan en in zetten op samenwerking en kennisdeling ontstaat innovatie. Kennispartner van TVVL worden is voor ons dan ook een logische keuze.”

Over Bosch Thermotechniek
Bosch is één van 's werelds leidende producenten van verwarmingsoplossingen. Gespecialiseerd in het bieden van complete systeemoplossingen met een vermogen van 25kW tot wel 38.000kW.
Bosch is met name actief in (grootschalige) maatwerkoplossingen voor utiliteit, industrie en bedrijfsleven. Al vele decennia actief op de Nederlandse markt, beschikt Bosch over een ongeëvenaarde kennis van, en ervaring in, de verschillende marktsegmenten. Bij Bosch zijn innovatie, kwaliteit van onze producten, efficiënte processen en services belangrijke waarden met als doel de beste oplossingen te bieden en een waardevolle partner te zijn voor de klanten.

Over TVVL

TVVL is het Platform voor mens en techniek, opgericht in 1959 en telt inmiddels ruim 1000 persoonlijke leden en 500 bedrijfsleden. TVVL is één van de belangrijkste gespreks- en kennispartners in de technologische sector, die nadenkt over de technische uitdagingen van de toekomst. Van oorsprong gericht op gebouwgebonden installatietechniek, verbindt TVVL inmiddels verschillende disciplines. Zo biedt zij een platform, een denktank, waar leden kennis delen, ontwikkelen en overdragen.

« Terug

Reacties op 'TVVL trots op nieuwe kennispartner Bosch Thermotechniek'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.