Kennispartners laten kennis stromen op TVVL-kennisboulevard tijdens Building Holland 2017

TVVL-kennispartners: Carrier, Nieman Groep, Orange Climate en Systemair hebben besloten in samenwerking met TVVL en Duurzaam Gebouwd hun sterke relatie zichtbaar te maken tijdens Building Holland door gezamenlijk hun stand op de TVVL-kennisboulevard te plaatsen.

De TVVL-partners gaan niet uit van eigen oplossingen maar hebben een open oog voor de vraag van de klant, de onuitgesproken behoeften van de eindgebruikers en de noodzaak van maatschappelijke verandering en verduurzaming. Dit doen zij door in concrete projecten bij elkaar te gaan zitten en met een leeg vel te beginnen.  Door elkaars kennis te benutten komen zij gezamenlijk tot nieuwe oplossingen.

De hoofdthema’s tijdens Building Holland zijn circulair bouwen en energieneutraliteit. Ontwikkelingen die ook in de installatiesector steeds meer prioriteit krijgen. De kennispartners van TVVL onderzochten het afgelopen jaar mogelijkheden en pasten deze kennis toe in projecten. Zij delen een stevige ambitie naar concrete duurzame & circulaire innovatieprojecten in de installatietechniek.

De TVVL-kennispartners willen bezoekers op de TVVL-kennisboulevard tijdens Building Holland inspireren en activeren met hun resultaten en ambities.

Praktische informatie Building Holland 2017

Van dinsdag 11 tot en met donderdag 13 april wordt Building Holland gehouden in de RAI in Amsterdam. De beurs is op dinsdag geopend van 12.00 tot 18.00 uur en op woensdag en donderdag van 10.00 tot 18.00 uur. De TVVL-kennisboulevard is te vinden op stand 11.072. Meer informatie: www.buildingholland.nl.

« Terug

Reacties op 'Kennispartners laten kennis stromen op TVVL-kennisboulevard tijdens Building Holland 2017'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.