Terugblik JPV Festival 2017

De tijd gaat snel en het is alweer bijna twee weken geleden dat JPV los ging op de nieuwste ontwikkelingen binnen het werkveld van de gebouwde omgeving. Ruim 175 jong professionals kwamen bij elkaar om zich te laten prikkelen en kennis te delen met andere collega's binnen en buiten hun eigen branche. Een mooi event waar zeker nog een vervolg op komt!

Let's Meetup!

Het JPV Festival was het begin van iets veel groters. Het is de start geweest van een beweging waarmee kruisbestuiving tussen verschillende sectoren wordt gestimuleerd. De JPV Meetup groep is een platform waar we kennis, mensen en ideeën rond de gebouwde omgeving samenbrengen. Leden van de verschillende brancheverenigingen hebben hier zelf de mogelijkheid om relevante informatie uit hun vakgebied te delen en elkaar uit te dagen op vernieuwende ideeën.

Wil je op de hoogte blijven? Meld je aan voor de Meetup groep. Wil je zelf iets delen? Mail dan naar: mail@jongprofessionalsverenigd.nl

Gelukkig hebben we de...

Bekijk deze fotorapportage en ga weer even terug in de sfeer van de dag. De foto's van de fotospiegel en de TVVL facebookfoto's

Terugblik op presentaties

Bepaalde presentaties gemist of wil je ze gewoon nog een keer terugkijken? Hou ons YouTube kanaal dan in de gaten. De talk van Martijn Aslander staat al online en er volgen er meer.

Wat vertel jij je collega's?

Ben jij er volgende keer weer bij? En neem je dan ook nog een paar collega's mee? Wij helpen je om ze over te halen met deze korte video

Evaluatie

Ook JPV is permanent in ontwikkeling en leert graag iedere dag zoveel als mogelijk. Daarom de vraag een paar minuten de tijd te nemen om het evaluatieformulier in te vullen, zo wordt het JPV de volgende keer nog beter.

Het festival is een initiatief van Uneto-Vni, Bouwend NL, NVDO, TVVL, FMN en de NVTG. Leden van deze verenigingen krijgen gratis toegang.

« Terug

Reacties op 'Terugblik JPV Festival 2017'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.