Cursusseizoen 2015-2016 feestelijk afgesloten

Op 3 juni jl. werd de jaarlijkse, feestelijk afsluiting van het TVVL-cursusseizoen gevierd. Naast de uitreiking van de diploma’s, certificaten en oorkonden voor beste cursisten, was er dit jaar extra aandacht voor het thema ‘Beyond Sustainability’. Een minicollege van Peter Luscuere – TU Delft bracht invulling aan dit thema en gaf
het belang voor en van de installatiesector aan.

Onder de enthousiaste leiding van dagvoorzitter Kitty Eegerdingk - Tebodin Netherlands werd het een boeiende en feestelijke middag met cursisten, partners en medewerkers.

De theaterzaal van Euretco in Hoevelaken was vrijdagmiddag 3 juni jl. gevuld met blije cursisten, trotse partners (ook enkele kinderen) en werkgevers alsmede een groot aantal docenten, stuurgroepleden en examencommissieleden. Dit was het decor voor de jaarlijkse afsluiting van het TVVL-cursusseizoen. Ruim 200 personen waren afgekomen op dit evenement waarbij cursisten, na een jaar studeren, het felbegeerde diploma of certificaat in ontvangst mochten nemen. Het bewijs dat het kennisniveau en de vaardigheden zijn verhoogd op het gebied van installatietechnisch ontwerpen.

Een terugblik op de sluitingsmiddag:

De minicollege van Peter Luscuere is hier terug te zien.

« Terug

Reacties op 'Cursusseizoen 2015-2016 feestelijk afgesloten'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.