Nationaal Congres Sanitaire Technieken groot succes!

42.jpg

De zevende editie van het Nationaal Congres Sanitaire Technieken in Theater De Flint in Amersfoort was, met meer dan 150 deelnemers, een groot succes. De sprekers informeerden de bezoekers over de laatste ontwikkelingen met betrekking tot Sanitaire Techniek. Onderwerpen die tijdens het congres aan de orde kwamen waren: de gevolgen van lozing onder waterpeil, het onderzoek naar dimensionering van dakgoten, invloed waterleidingsprinklers op drinkwaterkwaliteit in woningen en de nieuwe NEN 1006 en dan met name met betrekking tot de Waterwerkbladen.

Tweede kamerlid Erik Ziengs was aanwezig om zijn initiatiefnota voor gerichtere regelgeving op het gebied van legionellapreventie te verdedigen. In aansluiting op deze presentatie vond een paneldiscussie plaats onder leiding van Tom van ’t Hek, waar naast Erik Ziengs en dagvoorzitter Eric van der Blom, Monique Bastmeijer van de Stichting Veteranenziekte en Jeroen den Boer van Streeklab aanschoven voor een pittige discussie over de initiatiefnota.

Tot slot werd de digitale bibliotheek ‘Sanitaire Technieken 1970–2015’ door Will Scheffer, lid TVVL Expertgroep Sanitaire Technieken, officieel overhandigd aan Mark van Hoften namens de installatiesector.

Kennis delen en discussie stonden bovenaan het actielijstje van de bezoekers. Hieraan werd in het zaalprogramma uitgebreid tegemoetgekomen. Daarnaast werden er veel nieuwe contacten gelegd en afspraken gemaakt in de diverse pauzes, waarbij ook de bedrijvenmarkt goed bezocht werd. Deze was zeer divers. Aanwezig was AQ Water, Econosto Nederland BV, ENVAQUA, Holland Water BV, Hydroscope, Tandrup Water Solutions, UVIDIS en Wavin Nederland BV.

De TVVL expertgroep Sanitaire Technieken kijkt terug op een geslaagd congres en richt zich nu op de achtste editie van het congres in 2017.

Hand-outs "Nationaal Congres Sanitaire Technieken", 27-06-2016

Hand-out Eric van der Blom
Hand-out René Offringa
Hand-out Liesbeth Vos
Hand-out Ljiljana Zlatanovic
Hand-out Rosé Derwort

Een beeldverslag is terug te vinden op Facebook.

« Terug

Reacties op 'Nationaal Congres Sanitaire Technieken groot succes!'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.