Nieuwe opleiding Systeemarchitect Gebouwautomatisering en – beheer geeft invulling aan dringende behoefte installatiesector

Er is een dringende behoefte aan goed opgeleide mensen die in staat zijn op conceptueel niveau verschillende technische disciplines te koppelen. In gebouwen zijn steeds meer technische installaties nodig voor veiligheid, optimaal energiegebruik en comfort. Bovendien worden gebouwen vaker verbonden met hun omgeving om slim energie uit te wisselen. Een gebouwautomatiseringssysteem vormt daarbij de spin in het web om te zorgen dat alles integraal samenwerkt, én is essentieel in de beheersing van de levensduurkosten van het gebouw.

De systeemarchitect functioneert als ontwerper en projectmanager van het gebouwautomatiserings-systeem en zorgt voor optimale integratie van eisen en ontwerpkeuzes. Afstemming op de gebouweigenaar en gebruiker staat hierin centraal. Als antwoord op deze opleidingsbehoefte heeft TVVL, in samenwerking met de brancheorganisatie Gebouwautomatisering (FHI) en OTIB, de cursus Systeemarchitect gerealiseerd. Een cursus op post-hbo niveau, die in 15 dagen opleidt naar een professionele Systeemarchitect Gebouwautomatisering en Beheer.

De inhoud en relevantie van deze cursus wordt heel eenvoudig uitgelegd in deze animatie:

De cursus Systeemarchitect Gebouwautomatisering en -beheer start 7 oktober en vindt plaats in het Intechnium-gebouw, Korenmolenlaan 4 te Woerden. Inschrijven en meer informatie.  

« Terug

Reacties op 'Nieuwe opleiding Systeemarchitect Gebouwautomatisering en – beheer geeft invulling aan dringende behoefte installatiesector'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.