Over TVVL Cursusseizoen 2021-2022

TVVL Connect is hét online kennisplatform voor de installatietechniek. Werk samen met collega-professionals, doe kennis op en deel. Meld je ook aan!

Naar TVVL Connect
Scroll down

TVVL verbindt

TVVL is jouw kennispartner in de technologiesector.

Onze vereniging helpt oplossingen te vinden voor de technische uitdagingen van de toekomst.
Bij TVVL vind en deel je kennis.

Technologische ontwikkelingen gaan razendsnel. Als professional wil je bijblijven, liefst vooroplopen. Zodat klanten weten dat jij altijd de beste oplossing voor ze hebt. Cursussen in jouw vakgebied, gedoceerd door specialisten en post-hbo gecertificeerd volg je bij TVVL.

Bijeenkomsten

Agenda
Circulair, Waterstof, BIM, Fijnstof. Zomaar wat onderwerpen van activiteiten waar je kennis over kan opdoen of delen als TVVL lid. Tijdens een lezing bij jou in de buurt of op een landelijk evenement. Jouw kans om professionals te ontmoeten en te netwerken in ontspannen sfeer.

Kennisontwikkeling

Download de Quickscan
Kennisontwikkeling vindt binnen TVVL plaats in vele uiteenlopende projecten en onderzoeken. Van praktische studies tot visiedocumenten van technieken, toepassingen en innovaties. In de expertgroepen & communities van TVVL krijg je de kans techniek in een vroeg stadium te verkennen.

TVVL Cursusseizoen 2021-2022

Vanaf september 2020 start het nieuwe TVVL Cursusseizoen. Meld je nu aan voor vakinhoudellijke bijscholing op het gebied van Ontwerpen of integraal Samenwerken bij TVVL. Het aanbod bestaat uit:

Klimaattechniek

Sanitaire Technieken

Meet- & Regeltechniek / Gebouwautomatisering

Elektrotechniek

Duurzame Energie

Projectmanagement en Kwaliteitsborging

Persoonlijke Groei Cursussen

Algemeen

Klik hier voor uitgebreide informatie, of ga naar:

Direct inschrijven

Lees meer in ons magazine en via ons nieuwe platform

TVVL Magazine

In TVVL Magazine vind je de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeken binnen het vakgebied. Daarnaast bevat het magazine interessante achtergrondartikelen, productbeschrijvingen, interviews, bedrijfsnieuws en productinformatie.

Lees meer

TVVL Connect

TVVL Connect biedt jou als professional in de installatietechniek het platform om online samen te werken, kennis te ontwikkelen en kennis te delen. Lees meer

TVVL Kennispartners leveren een belangrijke bijdrage aan het ontwikkelen en delen van kennis in het vakgebied

 

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op, of lees verder