Holland Water

TVVL Kennisparter: Holland Water

Holland Water en Xigna hebben vandaag officieel de overeenkomst getekend voor een 3-jarig co-kennispartnerschap bij TVVL. Beide partijen staan als waterveiligheidsexperts voor het veilig gebruik van water en leveren graag een bijdrage aan het verkleinen van de waterfootprint en het verbeteren van de kwaliteit van drink- en proceswater. De nieuwe partners zochten speciaal voor het gezamenlijk invullen van het TVVL Kennispartnerschap de samenwerking op. Als TVVL Kennispartner dragen Holland Water en Xigna bij aan kennisontwikkeling binnen hun expertise.

John Lens, directeur bij TVVL: “Wij zijn trots op deze nieuwe invulling van het kennispartnerschap, gedeeld door 2 partijen met ieder hun eigen visie en kennis. Holland Water en Xigna sluiten als 7e kennispartner aan bij Bosch Thermotechniek, Carrier, Nieman, Orange Climate, Remeha en Systemair. TVVL Kennispartners kenmerken zich als koplopers in de sector die innovatie voorop stellen en actief kennis delen.”

Leo de Zeeuw, directeur en oprichter van Holland Water: “Voor ons is de samenwerking met TVVL een belangrijke stap in het delen van onze kennis en expertise op het gebied van koper- en zilverionisatie met de leden en de installatiesector. Onze ervaring op het gebied van legionellabestrijding is groot. Wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers om ervoor te zorgen, dat het water in de drink- of koelwaterinstallatie voor eens en voor altijd als veilig kan worden aangemerkt.”

Kijk voor meer informatie op https://hollandwater.com/.

HollandWater-Logo3