Grundfos

TVVL Kennispartner: Grundfos

Met trots maakt TVVL bekend dat Grundfos officieel de overeenkomst heeft getekend voor een 3-jarig Kennispartnerschap bij TVVL. Grundfos is een pompleverancier die dagelijks miljoenen mensen raakt door mondiale wateroplossingen te ontwikkelen en de norm te bepalen op het gebied van innovatie, efficiëntie, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

Grundfos heeft zich als kennispartner aangesloten bij Alklima, Bosch Thermotechniek, Carrier, Nieman, Orange Climate, Remeha, Systemair, Holland Water en Xigna. Met het kennispartnerschap draagt Grundfos actief bij aan de verdere kennisontwikkeling binnen het vakgebied.

TVVL Kennispartners kenmerken zich als koplopers in de sector die innovatie voorop stellen en actief kennis delen. Ze zien niet alleen het belang in van het delen van kennis, maar pakken zelf ook een vooruitstrevende en actieve rol om richting te geven aan hun vakgebied. Zij begrijpen dat door kennisontwikkeling en kennisdeling technologische ontwikkelingen worden aangejaagd en het vakgebied zich blijft ontwikkelen. Daarnaast tonen de kennispartners zich als een uitstekend werkgever door kennisontwikkeling en verspreiding bij hun werknemers te stimuleren.

Grundfos
“Grundfos gelooft sterk in het delen van kennis en via het TVVL Kennispartnerschap willen wij een bijdrage leveren aan kennis in pomptechniek en watertechnologie. De snel veranderende markt en energietransitie vraagt volgens Grundfos ook om een transparante en gezamenlijke aanpak. Wij kijken daarom uit naar de samenwerking met TVVL, haar leden en de overige Kennispartners!”

De bijdrage van TVVL Kennispartners komt ten goede aan het ontwikkelen en delen van kennis in de vorm van lezingen, cursussen, TVVL Magazine en onderzoek.

Kijk voor meer informatie op https://nl.grundfos.com/.

Grundfos_Logo-B_Blue