Raar Jaar Actie

Raar Jaar Actie

raar jaar actie logo.png2020 kunnen we door de komst van de coronacrisis zeker een raar jaar noemen. We hebben moeten wennen aan nieuwe regels en omgangsvormen. Nieuwe termen als ‘de 1,5 meter maatschappij’, tijdelijke sluiting van bedrijven en thuiswerken hebben een grote impact op ons. Wat 2020 ons verder gaat brengen is onzeker.

TVVL wil om deze reden meer zekerheden bieden en heeft de ‘Raar Jaar Actie’ in het leven geroepen. Want ook, of misschien wel juist, in deze tijd is het belangrijk om te blijven investeren in kennis. De energietransitie en technologische ontwikkelingen staan immers niet stil en de behoefte aan vakkennis is onverminderd hoog.

Ben jij van plan om een cursus te volgen? Wij maken de drempel om deel te nemen lager voor jou. Schrijf je in voor een cursus na de zomer. Komt er wat tussen door tijdens de coronacrisis? Wij lossen het voor je op en denken met je mee!

TVVL biedt jou ‘Raar Jaar Actie’ voordelen

 1. Je wilt graag deelnemen aan een van onze cursussen maar je bent nog niet zeker? Neem zonder verplichting een kosteloze optie.
 2. Tot 3 weken voor de startdatum mag je de aanmelding gratis annuleren. Een collega mag tot en met de startdatum in jouw plaats komen.
 3. Jouw bedrijf mag modulair betalen; schrijf je in voor een cursus, zonder (betaal)verplichting voor de hele cursus. Na elke module bepaal jij of je verder gaat. Je betaalt per module. Elke module sluit je af met een certificaat. Dit certificaat geeft je ook recht op eventuele vrijstelling als je de cursus op een ander moment wilt afmaken.
 4. Jouw bedrijf heeft de mogelijkheid om te betalen in termijnen.
 5. Kun jij niet meer aan de cursus deelnemen omdat jij of iemand in je nabije omgeving ziek wordt of wanneer je vanuit je bedrijf niet meer naar de cursus kunt komen vanwege veiligheid of werkdruk? Dan heb je 2 keuzes; 
  -    Je mag je cursus gratis pauzeren (voortzetten tijdens de volgende editie of volgend cursusseizoen).
  -    Je kunt webinars/opnamen van lessen volgen indien deze beschikbaar zijn, zodat je de cursus toch kunt afmaken. 
 6. Heb je lessen gemist? Aan het einde van de cursus organiseren we (virtuele) veegklassen waarin je vragen kunt stellen over de lesstof. Indien nodig krijg je ook nog gratis herexamentraining en een mogelijkheid tot een gratis herexamen
 7. Onze lessen gaan áltijd door: indien niet klassikaal, dan via webinars. Zo loop je geen studievertraging op! 
 8. TVVL hanteert het ‘Nieuwe normaal in het leslokaal’ om de kans op coronabesmetting te minimaliseren. 
 9. Onze cursussen worden niet duurder! We hanteren wel ‘het nieuwe normaal in het leslokaal’ waardoor er max. 15 cursisten deel kunnen nemen. Hierdoor is er dus meer persoonlijke aandacht per cursist. Toch rekenen we hiervoor géén extra kosten! 
 10. Tenslotte blijven we je service bieden met een brede glimlach. We helpen je waar mogelijk en proberen proactief met je mee te denken (alleen handen schudden doen we even niet)! 

Wil jij meer informatie over de Raar Jaar Actie, online lessen of onze nieuwe cursussen? Bekijk dan onze webinar van donderdag 14 mei terug waarin dit allemaal wordt uitgelicht.