Raar Jaar Actie

Raar Jaar Actie

raar jaar actie logo.png2020 kunnen we door de komst van de coronacrisis zeker een raar jaar noemen. Ook in 2021 gelden helaas de nieuwe regels en omgangsvormen. Nieuwe termen als ‘de 1,5 meter maatschappij’, tijdelijke sluiting van bedrijven en thuiswerken hebben een grote impact op ons. Wat 2021 ons verder gaat brengen is onzeker.

TVVL wil om deze reden meer zekerheden bieden en heeft de ‘Raar Jaar Actie’ in het leven geroepen. Want ook, of misschien wel juist, in deze tijd is het belangrijk om te blijven investeren in kennis. De energietransitie en technologische ontwikkelingen staan immers niet stil en de behoefte aan vakkennis is onverminderd hoog.

Ben jij van plan om een cursus te volgen? Wij maken de drempel om deel te nemen lager voor jou. Schrijf je in voor een cursus. Komt er wat tussen door tijdens de coronacrisis? Wij lossen het voor je op en denken met je mee!

TVVL biedt jou ‘Raar Jaar Actie’ voordelen

  1. Je wilt graag deelnemen aan een van onze cursussen maar je bent nog niet zeker? Neem zonder verplichting een kosteloze optie.
  2. Tot 3 weken voor de startdatum mag je de aanmelding gratis annuleren. Een collega mag tot en met de startdatum in jouw plaats komen.
  3. Jouw bedrijf heeft de mogelijkheid om te betalen in termijnen.
  4. Kun jij niet meer aan de cursus deelnemen omdat jij of iemand in je nabije omgeving ziek wordt of wanneer je vanuit je bedrijf niet meer naar de cursus kunt komen vanwege veiligheid of werkdruk? Dan kun je de lessen online volgen of opnamen van lessen terugkijken, zodat je de cursus toch kunt afmaken en geen studievertraging oploopt. Al onze leslokalen zijn voorzien van streamingapparatuur. 
  5. Bij een aantal cursussen organiseren we aan het einde van de cursus (virtuele) vragenuurtjes waarin je vragen kunt stellen over de lesstof. Indien nodig krijg je ook nog een mogelijkheid tot een gratis herexamen
  6. Onze lessen gaan áltijd door: indien niet klassikaal, dan online. Zo loop je geen studievertraging op! 
  7. We hebben maatregelen genomen om de kans op coronabesmetting te minimaliseren. Lees hier meer over onze maatregelen.
  8. Onze cursussen worden niet duurder! Vanwege de coronamaatregelen laten we max. 16 cursisten toe tot een leslokaal. Hierdoor is er dus meer persoonlijke aandacht per cursist. Toch rekenen we hiervoor géén extra kosten! 
  9. Tenslotte blijven we je service bieden met een brede glimlach. We helpen je waar mogelijk en proberen proactief met je mee te denken (alleen handen schudden doen we even niet)!