Op zoek naar verdere persoonlijke ontwikkeling met een gecertificeerde Post HBO opleiding? Onderstaande vakinhoudelijke TVVL cursussen zijn door Stichting Post HBO (sphbo) geregistreerd op Post HBO niveau

Scroll down

Post HBO Registratie

Op zoek naar verdere persoonlijke ontwikkeling met een gecertificeerde post-hbo opleiding? Onderstaande vakinhoudelijke TVVL cursussen zijn door Stichting Post HBO (sphbo) gecertificeerd op post-hbo niveau.

De SPHBO is een landelijke dienstverlenende organisatie op het gebied van post-hbo-opleidingen. Doel van deze organisatie is door middel van kwalitatieve toetsing onderscheid aan te brengen in het uitgebreide aanbod aan post-hbo-opleidingen in Nederland. De door de SPHBO getoetste opleidingen krijgen het predikaat Registeropleiding. Het is een beschermd predikaat, dat alleen door SPHBO kan worden verleend.

Geregistreerd

De volgende TVVL cursussen zijn post-hbo geregistreerd:

Overig cursusaanbod

Naast de 6 bovengenoemde gecertificeerde cursussen kun je hetzelfde kwaliteitsniveau van het overige cursusaanbod verwachten. Op de cursusoverzichtspagina vind je het gehele overzicht van TVVL cursussen.
De kwaliteitsborging door middel van het Curatorium Cursussen en Stuurgroepen, bemand door leden, zorgt voor de bewaking van de actualiteit en kwaliteit.

Kennis als motor van technologische innovatie

Direct inschrijven!

Ga naar het inschrijfformulier

Direct inschrijven!

Cursusgids 2018-2019

Ga naar de digitale versie

Cursusgids 2018-2019

Studieadvies

Bel voor persoonlijk studieadvies 088 401 06 20
of mail naar cursus@tvvl.nl

Profiteer van de technische kennis en ervaring vanuit

het uitgebreide TVVL-netwerk

Inmiddels nieuwsgierig?

neem contact met ons op, of lees verder