Op zoek naar verdere persoonlijke ontwikkeling met een gecertificeerde Post HBO opleiding? Onderstaande vakinhoudelijke TVVL cursussen zijn door Stichting Post HBO (sphbo) geregistreerd op Post HBO niveau

Scroll down

Post HBO Registratie

Op zoek naar verdere persoonlijke ontwikkeling met een gecertificeerde post-hbo opleiding? Onderstaande vakinhoudelijke TVVL cursussen zijn door Stichting Post HBO (sphbo) gecertificeerd op post-hbo niveau.

De SPHBO is een landelijke dienstverlenende organisatie op het gebied van post-hbo-opleidingen. Doel van deze organisatie is door middel van kwalitatieve toetsing onderscheid aan te brengen in het uitgebreide aanbod aan post-hbo-opleidingen in Nederland. De door de SPHBO getoetste opleidingen krijgen het predikaat Registeropleiding. Het is een beschermd predikaat, dat alleen door SPHBO kan worden verleend.

Geregistreerd

De volgende TVVL cursussen zijn post-hbo geregistreerd:

Overig cursusaanbod

Naast de 6 bovengenoemde gecertificeerde cursussen kun je hetzelfde kwaliteitsniveau van het overige cursusaanbod verwachten. Op de cursusoverzichtspagina vind je het gehele overzicht van TVVL cursussen.
De kwaliteitsborging door middel van het Curatorium Cursussen en Stuurgroepen, bemand door leden, zorgt voor de bewaking van de actualiteit en kwaliteit.

Kennis als motor van technologische innovatie