Op zoek naar verdere persoonlijke ontwikkeling met een gecertificeerde Post HBO opleiding? Onderstaande vakinhoudelijke TVVL cursussen zijn door Stichting Post HBO (sphbo) geregistreerd op post-hbo niveau

Scroll down

Post HBO Registratie

Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs Nederland

Op zoek naar verdere persoonlijke ontwikkeling met een gecertificeerde post-hbo opleiding? Onderstaande vakinhoudelijke TVVL cursussen zijn door Stichting Post HBO (sphbo) gecertificeerd op post-hbo niveau.

De SPHBO heeft als doel door middel van kwalitatieve toetsing onderscheid aan te brengen in het uitgebreide aanbod van post-hbo opleidingen in Nederland. De door de SPHBO getoetste opleidingen krijgen het predicaat Registeropleiding. Het is een beschermd predicaat, dat alleen door de SPHBO kan worden verleend. Als je als cursist voor één van deze opleidingen een diploma in ontvangst hebt genomen word je opgenomen in het Landelijke Register van Deelnemers dat de SPHBO mede namens alle instellingen bijhoudt. Dit Landelijk Register kan bijvoorbeeld geraadpleegd worden door personeelsfunctionarissen die de getuigschriften van een sollicitant willen verifiëren of door beroepsverenigingen die de Permanente Educatiepunten van hun leden willen bijhouden.

Geregistreerd

De volgende TVVL cursussen zijn post-hbo geregistreerd:

Overig cursusaanbod

Naast de 6 bovengenoemde gecertificeerde cursussen kun je hetzelfde kwaliteitsniveau van het overige cursusaanbod verwachten. Op de cursusoverzichtspagina vind je het gehele overzicht van TVVL cursussen.
De kwaliteitsborging door middel van het Curatorium Cursussen en Stuurgroepen, bemand door leden, zorgt voor de bewaking van de actualiteit en kwaliteit.

Kennis als motor van technologische innovatie