Maatwerk cursus? Docent worden? Lees meer!

Scroll down

Over TVVL Cursussen

TVVL is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. Wij denken na over oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Dat doen we op verschillende niveaus en met verschillende disciplines. De vereniging vormt een knooppunt, wij maken de verbinding tussen kennis en mensen. We bieden professionals in de installatietechniek de mogelijkheid om offline én online samen te werken, kennis te ontwikkelen en kennis te delen. Een platform waar professionals elkaar kunnen vinden en verbinding kunnen aangaan. 

Kennis bieden wij aan in opleidingen en cursussen, workshops, TVVL Connect en TVVL Magazine. TVVL organiseert toonaangevende en inspirerende evenementen en (regio)bijeenkomsten. Daarnaast biedt TVVL in expertgroepen en communities de mogelijkheid gedachten en ideeën door te ontwikkelen. 

Maatwerk cursussen

Bij TVVL kun je terecht voor centraal gegeven cursussen op het gebied van ontwerpen en integraal samenwerken. Ook voor het bijscholen van groepen medewerkers binnen jouw eigen organisatie kun je bij ons terecht. Wij gaan graag met je in gesprek om de kennisbehoefte en wensen in beeld te brengen. Op basis hiervan maken wij een voorstel met een mogelijke opzet (klassikaal en zelfstudie) en inhoud. 

Lees meer

Docenten

Docenten zijn een belangrijke schakel in onze cursusopzet. Zij helpen cursisten om hun kennis op niveau te krijgen. Dat doen zij vanuit hun expertise en enthousiasme voor het vak. Het is daarom niet vreemd dat de meeste docenten ook actief lid zijn van de vereniging. Zij doceren hun specifieke kennis in één of meerdere lessen van een cursus. Door de diversiteit aan onderwerpen binnen onze cursussen heeft TVVL ruim 80 docenten.

Lees meer

Curatorium

Het Curatorium Cursussen heeft als taak deze TVVL cursussen te ontwikkelen en de kwaliteit ervan te bewaken. Om de kwaliteit te borgen, zijn er verschillende kwaliteitsprocedures vastgelegd. Het Curatorium Cursussen ziet erop toe dat deze procedures op de juiste manier worden gevolgd. Daarnaast houden de leden de ontwikkelingen in het vakgebied en in de markt nauwlettend in de gaten. Zij bekijken de mogelijkheden om nieuwe kennis in de vorm van een cursus, workshop, masterclass of inhouse training aan te bieden.

Lees meer

De 7 zekerheden van TVVL cursussen

Wil of ga jij een cursus bij TVVL volgen? Dan bieden wij jou de 7 zekerheden. Zo ben je verzekerd van de allerbeste vakdocenten en ben je als TVVL lid extra voordelig uit. Er zijn geen verborgen kosten of verrassingen en je kennis is binnen no-time jouw weer up-to-date.

       

Lees meer