Docenten bij TVVL

Scroll down

Docenten

TVVL is een belangrijke kennispartner in de technologiesector. Wij denken na over oplossingen voor de technische uitdagingen van de toekomst. Dat doen we op verschillende niveaus en met verschillende disciplines. De vereniging vormt een knooppunt, wij maken de verbinding tussen kennis en mensen. Zo ontstaat een platform, een ‘denktank’ waar leden kennis ontwikkelen, delen en overdragen. Kennis bieden wij onder andere aan in cursussen en workshops. Met de cursussen hebben wij als missie om de kennis en kwaliteit van technici in de installatiebranche hoog te houden.

Docenten zijn een belangrijke schakel in onze cursusopzet. Zij helpen cursisten om hun kennis op niveau te krijgen. Dat doen zij vanuit hun expertise en enthousiasme voor het vak. Het is daarom niet vreemd dat de meeste docenten ook actief lid zijn van de vereniging. Zij doceren hun specifieke kennis in een of meerdere lessen van een cursus. Door de diversiteit aan onderwerpen binnen onze cursussen heeft TVVL circa 90 praktijkdocenten.

Interesse om als docent te werken?

Docent zijn bij TVVL is geen fulltime of parttime baan. Je kunt dit doen naast je normale werkzaamheden. Afhankelijk van je specifieke expertise word je in overleg enkele of meerdere dagen per jaar ingezet. Dat kan overdag of in de avond zijn.

TVVL staat open voor professionals die kennisdelen belangrijk vinden. Heb jij interesse? Stuur ons een open sollicitatie. Wij bekijken de mogelijkheden binnen TVVL en nemen daarna contact met je op. Je kunt je motivatie sturen aan Jos Bijman, Kwaliteit Coördinator Cursussen, via cursus@tvvl.nl.