Duurzaamheid

Scroll down

Duurzaamheid

Duurzaamheid Gebouwde Omgeving

TVVL biedt 3 duurzaamheidscursussen aan voor installatie professionals die voor duurzaamheidsvraagstukken staan. Duurzaam bouwen vergt inzet van professionals met de juiste kennis en kunde. Bekijk onze keuzehulp om te zien welke cursus het beste bij jouw rol en ambities past.

Duurzaamheid Gebouwde Omgeving

Energiecoördinator

In deze cursus leer je alles over energiebeheer. Van het modelleren van energieverbruik tot het inkopen van elektriciteit en gas. Hoe breng je systematisch in kaart waar het energiegebruik binnen de organisatie plaats vindt? Hoe bepaal je wat een acceptabel of ongewoon hoog verbruik is?

Energiecoördinator

Warmtenetten in 2 dagen

Na afloop van de cursus ben je in staat om te adviseren, motiveren en (basis) berekeningen te maken en zelfstandig kritische vragen te stellen ten aanzien van aanleg en aanpassing van warmtenetten.

Warmtenetten in 2 dagen

Waterstof in de Gebouwde Omgeving

Steeds meer installatietechnici, van adviseurs, ontwerpers, installateurs en monteurs, gaan waterstof tegenkomen in hun dagelijkse werkzaamheden in de komende jaren. Om medewerkers in de installatietechniek hierop voor te bereiden biedt TVVL deze cursus

Waterstof in de Gebouwde Omgeving


Bekijk de warmtepomp cursussen

Terug Naar Algemeen Overzicht